Haberler

Emniyet, Kaftancıoğlu'na destek veren eski istihbaratçıya sosyal medyada tepki gösterdi

Güncelleme:

Emniyet Genel Müdürlüğü, Yargıtay'ın 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasını onadığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na destek mesajı paylaşan Eski İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun'a tepki gösterdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Twitter hesabı, Uzun'un paylaşımını alıntılayarak "İstihbarat Daire Başkanlığı yapmış birisinin böyle bir ahlaksızlığı kabul edilemez" paylaşımında bulundu. Emniyet'in yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na "kamu görevlisine hakaret", "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla verilen 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasını onadı. Hapis cezasının yanı sıra Kaftancıoğlu için siyasi yasak kararı da çıktı.

ESKİ İSTİHBARATÇIDAN KAFTANCIOĞLU'NA DESTEK

Karar sosyal medyada büyük tartışma yaratırken Kaftancıoğlu'na bir destek de Eski İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun'dan geldi. Uzun, Twitter hesabından "Sn Kaftancıoğlu, Halide Edip, 23 Mayıs 1919 günü İngiliz işgali altındaki İstanbul Sultanahmet meydanında özgürlük nutku atmıştı. İşgalciler bile Ona, senin gibi ceza vermemişlerdi. Türk kadınlarını sizin şahsınızda kutluyorum" paylaşımında bulundu.

EMNİYET'TEN UZUN'UN PAYLAŞIMINA SERT TEPKİ

Emniyet Genel Müdürlüğü ise Uzun'un paylaşımının ekran görüntüsünü paylaşarak "İstihbarat Daire Başkanlığı yapmış birisinin böyle bir AHLAKSIZLIĞI kabul edilemez. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı" ifadelerini kullandı.

Emniyet'in Kaftancıoğlu'na destek veren eski istihbaratçıya tepki gösterdiği paylaşım gündem oldu

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Canan Kaftancıoğlu Sosyal Medya Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Kuman:

Ey Türk! Görüyormusun istihbaratcıyı. Allah bilir kimlere bizleri sattı

150
61
yanıtYanıtla
Sinan Pala:

Görüyorsunuz değilmi ülkenin neden terörden ihanetden kurtulamadığını içimize yuva yapmış hainler

151
43
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

Sade vatandaş bile devlet düşmanlığı yapıldığını ifade ederken eski bir devlet görevlisinin destek mesajı atması manidar. Düşmanı içimizde beslemisiz. Hem yetki hem para vererek. Yazikkkkk

119
49
yanıtYanıtla
bekir yapici:

siyasetciler politikacilar aydinlar akademisyenler yazarlar avrupa ülkelerinde oldugu gibi kendini gizleme ihtiyaci hissetmeden maskelemeden fikrini düsüncesini görüsünü yolunu aciklamazsa kimin ne oldugunu neci oldugunu ne yapmak istedigini nasil anliyacagiz dostumuzu düsmanimizi gizli vatan millet hainlerini nasil taniyacagiz acaba?

135
11
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

kaftancıoğluna mühebbet versinler ülke için gram faydası yok zarardan başka

108
35
yanıtYanıtla
Recep Yılmazer:

Ya kafayı yicem.bu kadına nasıl ve niye destek verilir anlamış değilim.biri bana açıklasın..

116
18
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Yiyecek bir şeyin olmadığından açıklama da boşa olur . Boş ver , sen bazlamanı yemeye bak .

yanıt11
yanıt17
Hakan Arslanoglu:

Selo cezaevinden seslenmiş "nerdesin Canooo" Kaftancıoğlu' da "bekle geliyorum Seloooo" demiş.

35
16
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

bu sahıs sımdı ısttıhbarat bask yapmıs yazıklar olsun ne dıyelım devletın kurumları kıme emanet edılmıs

43
7
yanıtYanıtla
Burhan Savas:

bende kabul etmiyorum, bu mesaj midemi bulandırdı.

24
13
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title