Haberler

Elazığ sabaha kadar 6 artçı deprem ile sallandı

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 11 ilimizde 4-5 aralığındaki artçı sarsıntılar yaşanıyor. AFAD verilerine göre Elazığ'ın Palu ilçesi sabaha kadar 6 kez sallandı. Bu artçıların en şiddetlisi ise 4.7 olarak ölçüldü.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 11 ilimizi etkiledi. Bölgede birçok bina yıkıldı, binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Deprem bölgesinde ise halen zaman zaman kuvvetli artçılar hissediliyor.

6 KEZ SALLANDILAR

Elazığ'ın Palu ilçesi de bu gece sabaha kadar 6 kez sallandı. Palu'da saat 03.37'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hemen ardından saat 03.39'da ise aynı ilçe 4.8 ile sallandı. Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı verilerine göre sat 04.07'de merkez üssü Elazığ'ın Palu ilçesinde Riçhter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yerin 14.56 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem, hissedildiği bölgelerde endişe yarattı.

ELAZIĞ 4.6'LIK DEPREMLE SALLANDI

OLUMSUZLUK YAŞANMADI

Bu depremin hemen ardından 3.7 büyüklüğünde bir artçı daha meydana geldi. Aynı ilçede daha sonra sabaha karşı 05.29'da 4.4; 06.45'te 4.5 şiddetinde artçılar tespit edildi. İlk belirlemelere göre bölgede olumsuzluk yaşanmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Elazığ Deprem AFAD Palu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title