Haberler

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Bugün Terör Örgütlerini Oluşturanları Biliyoruz"

Denizli'de şehitler yakınları ve gaziler için verilen iftarda konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "O terör örgütünü yaratanların sonra onları başka bir terör örgütüyle temizleyeme kalkışmalarını, bir ülkeyi bölenlerin kimlerin gayret içinde olduklarını biliyoruz" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valiliği tarafından Şehit yakınları ve gazilerin onuruna verilen iftar programına katıldı. Kayalar Tesislerinde verilen iftara Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin yanı sıra Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Cumhuriyet Başsavcısı Vedat Kadri Özüer, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz AK Parti Denizli Milletvekilleri, İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Bakan Zeybecki, salona gelirken şehit yakınları ve gazilerle selamlaştı. İftarın ardından Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, bir konuşma yaptı.

Daha sonra kürsüye çıkan Zeybekci terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Şehitlerin emaneti ile gazilerin baş üstünde yerlerinin olduğunu belirten Bakan Zeybekci, devletin her an şehitler, gaziler ve güvenlik görevlileriyle birlikte olduğunu söyledi. Bakan Zeybekci, "Bugün düşman nasıl olursa olsun tamamına karşı muhteşem bir mücadele veriyoruz. Bize Türkiye'de saldıracaklar diye beklemiyoruz, bize tehdit nerdeyse ordayız ve orda olmaya devam edeceğiz. Bundan sonra daha inançlı ve daha kararlı bir şekilde oralarda olmaya devam edeceğiz. Çünkü oynanan oyunu biliyoruz. Türkiye üzerindeki Türkiye'ye yazılan senaryoları biliyoruz. Bugün terör örgütlerini oluşturanları biliyoruz. O terör örgütü yaratanların sonra onları başka bir terör örgütü ile temizlemeye çalışmalarını ve bizim kültür coğrafyası olan bu coğrafyada bir ülkeyi bölmelerini, bölerek orada gayri meşru nesli belirsiz devlet ve devletçikler yaratmak gibi bir gayret içerisinde olduklarını biliyoruz ve buna asla müsaade etmeyeceğiz. ve bununda gereğini sonuna kadar yapacağız" dedi.

Bu milletin bin yıldır bu topraklarda şehit verdiğine dikkat çeken Bakan Zeybekci, "Bize karşı uzun süre kürek çekemeyecekler. O dönemler bitti, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında, Yemen'de, Trablusgarp'ta, Allah-u Ekber dağlarında, yarattıkları hain terör örgütleriyle denediler ve kahramanlarımız, askerimiz, polisimiz, korucularımız, Devletimizin bütün görevlileri bir millet top yekun bu hainleri haddini bildirdik ve bildirmeye devam edeceğiz. Kazdıkları çukurlara gömüldüler, girdikleri mağaralara başlarını tıkıyoruz. Bir zamanlar dediğimiz gibi, hiç birinin birinden farkı yok. FETÖ'de aynıdır, PKK'sı da, DEAŞ'ı da, diğer o gayri meşru nesli belirsiz terör örgütlerinin tamamı da aynıdır" diye konuştu.

Şehit aileleri ve gazilerle hep birlikte bir aile olduklarını belirten Zeybekci, terör örgütlerine karşı mücadelenin devam edeceğini kaydetti. Zeybekci, "Bu mücadelemizin bitti hevesinde olmadık ve asla olmayacağız. Terörün her türlüsüyle mücadele ederken sinsi terör ile mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. En tehlikelisi de oydu. Evet bundan yaklaşık bir yıl önce 15 Temmuz'da en büyük ihanet girişimlerinden birini yaşadık. 15 Temmuz FETÖ işgal girişimi basit bir olay değildi, kombine olayların devamıydı. İstanbul'da başlatılan gezi olayları, 17-25 Aralık darbesi ardından gelen o 7 Haziran'dan sonra Güney Doğu Anadolu Bölgesinde ki o küstah terörü ve arkasından kombine bir şekilde devam eden Kuzey Suriye'de ki olaylar ve en son harekette 15 Temmuz'dur. Hepsinin oyunları bozuldu ama şunu gayet iyi biliyoruz bitmeyecek, durmayacaklar ve bu milletin aslan gibi evlatlarıyla beraber bunlara karşı da ayakta dimdik olacağız. El ele, kol kola olacağız, bu mücadeleyi sen Kürt'sün, ben Türk'üm, o Arap'tır, bu Sünni'dir, bu Alevi'dir diye değil, sen sağcısın ben solcuyum diye değil, bu asil vatanın, bu toprakların, bizim üzerimizdeki hakları bilerek bunlarla mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu topraklara en sevilen yavruların verildiğini belirten Zeybekci, bu toprakların ilelebet bu milletin olacağını söyledi. Zeybekci, "Onun için bu topraklar kutsaldır. En sevdiklerimizi verdik. Gazilerimizin kanlarını akıttılar, vücutlarındaki parçalarını oralara verdiler, eminim gerekirse canlarını vermekten çekinmezler. Çünkü şehit olmak niyetinde çıktılar oralara nasibinde yoktu gazi oldular. ve sizde, bu milletin evlatları da ümitsizliğe kapılmasın. Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer yarılmadıkça bu milletin töresi bozulmayacaktır tarih boyunca da var olmaya devam edeceklerdir" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Altıparmak Ak Parti Türkiye Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title