Haberler

Seçim çalışmasına silahlı saldırı: Genç kadının vurulma anı güvenlik kamerasında

Güncelleme:

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Mardinliler Buluşması sırasında gerçekleşen silahlı saldırıda Ebru Güneş'in vurulma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırıya ilişkin görüntülerde saldırganların kaçışı ve polis operasyonları da yer aldı.

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen 32 yaşındaki Ebru Güneş başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın bir dernekte gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' programı sırasında, beyaz bir araç içerisinde derneğin bulunduğu Sarı Asma Sokak'a gelen kimliği belirsiz kişilerce tabanca ve uzun namlulu silahlar kullanılarak silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırganlar geldikleri araç ile olay yerinden kaçarken, yaralanan kadın olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri saldırının gerçekleştiği sokağın çevresinde şerit çekerek güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri de çalışma yaptı.

Seçim çalışmasına silahlı saldırı: Genç kadının vurulma anı güvenlik kamerasında

UZUN NAMLULU SİLAHLA SALDIRGANLARIN PEŞİNDEN KOŞTU

Silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı. Araçtan ateş açıldığı sırada sokakta yürüyen Ebru Güneş'in vurulup yere düştüğü görülüyor. Sokaktakiler silah sesleri duyup kaçışırken, bir kişinin otomobilin kenarında eğilerek kendini korumaya çalışıyor. Bir süre sonra elinde silah olan başka bir kişi saldırganların peşinden koşuyor. Ardından elinde uzun namlulu silah olan başka bir kişinin de saldırganların kaçtığı yöne doğru gitti görülüyor.

Seçim çalışmasına silahlı saldırı: Genç kadının vurulma anı güvenlik kamerasında

17 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde açıklama yaptı. Yerlikaya, Bu ana kadar 57 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 17 kişi gözaltına alındı. 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonlarımız devam ediyor ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Aziz Yeniay Ebru Güneş AK Parti Yeniay Güneş Güvenlik Suç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Ercan cıftcı:

Kadının yanına 10 dk boyunca kimse gidip yardım etmedi ya. Ne ödlek bir toplum olduk.

101
8
yanıtYanıtla
Ferdi Kerim:

Yaşamımız, geri kalmış ülkelerde olduğu gibi ip üstünde

70
5
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

nisa 32 :))

yanıt1
yanıt11
Dr.Kimbel:

Türklere asla sengen vizesi verilmesin allah göstermesin bunlar avrupayi alt üst eder,bunlara afgan vizesi verin daha geri gelmesinler

47
23
yanıtYanıtla
Alperen:

Kadın yerde ve bir tane Allah'ın kulu yerde yatan kadının yanına gitmiyor bakın ordan bir motor geçiyor tamda kadının yanından sizin delikanlılığınız batsın lafa gelince herkes delikanlı oysa biryerde bir olay olsa haklıyı haksızı anlamadan ne kadar adam varsa bir kişiyi dövmeye başlarlar delikanlılar ya yazıklar olsun insanlık ölmüş zaten o mahalle pekte sağlam biryere benzemiyor.

35
0
yanıtYanıtla
Davut :

Kızcağızın suçu ne. Kimse neden yardım etmedi

26
0
yanıtYanıtla
Umut Koyundöven:

Üzgünüm ama devlet böyle olaylarda misilleme yapmaktan kaçındıkça bu olaylar devam edecek mesela kadının öldüğü bir senaryoda ölen kadının anneniz bu mafya bozuntusuna taviz veren bir devlet devletmidir gözünüzde insanları soğuttular ülkeden

24
1
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

her secim önce pilavi isitmak dedikleri bu olmali olan garibana oluyor

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title