Haberler

Düşen Helikopterde Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Belli Oldu

Güncelleme:

İstanbul'da Eczacıbaşı'na ait düşen helikopterde hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. Hayatını kaybedenlerden Salim Özen'in Eczacıbaşı Holding'e bağlı Vitra Rusya Genel Müdürü olduğu öğrenildi.

İstanbul Beylikdüzü'nde Eczacıbaşı'na ait helikopter düştü. Düşen helikopterde 2'si pilot 7 kişinin olduğu belirlenirken isimlerde netleşmeye başladı.

İSİMLER BELLİ OLDU

Helikopterin Kaptan pilotlarının Alaaddin Nacar ile Ahmet Bulut olduğu belirtiliyor.

Ölenlerin isimleri ise şöyle: Salim Özen, Aleksandır Vanin, Igor Kochergin, Luidmina Churova, Elena Badraga.

(Kaptan pilot Alaaddin Nacar)

VİTRA RUSYA GENEL MÜDÜRÜ DE CAN VERDİ

Hayatını kaybeden isimlerden Salim Özen'in Eczacıbaşı Holding'e bağlı Vitra Rusya Genel Müdürü olduğu öğrenildi.

HELİKOPTER ECZACIBAŞI'NIN... BOZÖYÜK'E GİDİYORLARDI​

İstanbul'da düşen Eczacıbaşı Grubu'na ait Sikorsky S76 tipi helikopter, Bilecik'in Bozüyük ilçesine gidiyordu. Bozüyük'teki Eczacıbaşı Tesisleri yetkilileri, Rusya Genel Müdürü Salim Özen ile 4 Rus müşterinin saat 12.00'da yapılacak toplantıya gelmek için İstanbul'dan havalandıklarını, ancak kısa süre sonra kazayı öğrendiklerini söyledi.

Helikopter kazası Eczacıbaşı Bozüyük Tesisleri'nde büyük üzüntüyle karşılandı.

ECZACIBAŞI HELİKOPTER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Eczacıbaşı Gurubu, düşen helikopterle ilgili internet sayfasında şu bilgileri veriyor:

"Eczacıbaşı Havacılık A.Ş. helikopter kiralama hizmeti veriyor. Kuruluşa ait Sikorsky S-76C++ model VIP helikopter, performansı, ileri teknolojisi ve güvenlik üstünlüğü ile hızlı, pratik ve güvenilir bir ulaşım alternatifi sunuyor. Sekiz kişilik yolcu kapasitesine sahip olan özel donanımlı helikopter, 500 km'lik bir mesafeye ortalama 250 km/saat hızla iki saatte ulaşabiliyor. Normal hava şartlarında Kanyon çıkışlı uçuşlarda, yaklaşık olarak Bodrum-Türkbükü 1 saat 50 dakika (250 mil), Ankara-Yenimahalle 1 saat 35 dakika (210 mil), İzmir- Alsancak 1 saat 20 dakika (185 mil) sürüyor. Deniz seviyesinde azami 287 km/saat hız yapabilen helikopter, yolcu ve yük dahil 1650 kg'a kadar taşıma kapasitesine sahip bulunuyor. Helikopterin bagaj kapasitesi ise 1,08 m3."






İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Beylikdüzü İstanbul Vitra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title