Haberler

Durakta Katliamın Nedeni Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Arkadaşı ile otobüs durağında beklerken öldürülen Hürrem Babaoğlan, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Genç kızın babası 65 yaşındaki emekli işçi Namık Mehmet Babaoğlan, kızının arkadaşı Şule Seçil Tengir'in erkek arkadaşı tarafından sürekli tehdit edildiğini, bu nedenle savcılığa suç duyurusunda bulunarak, kızı Hürrem'i şahit olarak yazdırdığı için öldürüldüğünü ileri sürdü.

Olay dün sabah saat 08.45 sıralarında Antalya Caddesi'nde meydana geldi. Manavgat'ta bir otelde çalışan M:P., otomobiliyle Antalya Caddesi'ne geldi. Aracından inen Polat, elindeki pompalı tüfekle otobüs durağında bekleyen Şule Seçil Tengir ile Hürrem Babaoğlan'ın üzerine ateş etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan kadınlar, kanlar içinde yere yığılırken, Mutlu Polat daha sonra aynı tüfekle göğsüne ateş ederek intihara kalkışmıştı.

Yaralılardan Şule Seçil Tengir olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralı Hürrem Babaoğlan kaldırıldığı Manavgat Devlet Hastanesi'nde öldü. Genç kızın cenazesi yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Osmaniye'ye getirildi. Cenaze, Osmaniye merkeze bağlı Kazmaca Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kızının tehdit olayına şahit olduğu için öldürüldüğünü söyleyen biri erkek 6 çocuk babası Mamık Mehmet Babaoğlan olayı şöyle anlattı

Bir hafta öncesine kadar, diğer kız kocasından boşanıyor. Ayrıldıktan sonra bu adamla çıkmaya başlıyor. Daha sonra, adamın evli olduğunu öğrenince ayrılıyor. Ayrıldıktan sonra adam, kızı 'Bana geri döneceksin' diye tehdit etmeye başlıyor. Tehdit üzerine kız, 'Beni tehdit ediyor, yolumu kesip rahatsız ediyor' diye adam hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Benim kızımı da şahit gösteriyor. Tabi savcılıkta şahsın ifadesini aldıktan sonra serbest bırakıyor ve bir hafta kızları takip ediyor. Bu bir hafta süresi içerisinde, bunları hep bir arkadaşları arabayla bırakıyormuş. Olayın yaşandığı gün, kızları bırakan arkadaşlarının işi çıkıyor, 'Bugün ben sizi götüremeyeceğim, siz servisle gidin ' diyor. Onlarda servis beklemek üzere durağa gidiyorlar. Serviste o gün geç geliyor. İşte sabah 8.45 sularında bu vatandaş geliyor, durakta kızların yanında bulunan kişileri ayırıyor ve pompalı tüfekle ikisine ateş ediyor. Kızım, uzun yıllardır Antalya'da çalışıyordu. Bir ara annesinin rahatsızlığı nedeni ile ara vermişti. Tekrar çalışmak üzere döndü. Çeşitli işyerlerinin muhasebe bölümlerinde çalıştı. En son da muhasebe şefi olarak hayata gözlerini yumdu. Annesini her gün arar konuşurdu. O günde akşam yine konuşmuşlar, 'Kızım yeter artık gel' demiş. Şimdi ev yaptırıyoruz. Kızım da, 'Anne Osmaniye'deki ev bitsin, oraya taşının öyle geleyim' demiş, kapatmışlar. Zaten ertesi sabahta bu olay yaşandı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mutlu Polat Osmaniye Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title