Haberler

Dündar'a Başkan Adayı İlhan Usludan Ziyaret

Güncelleme:

İlhan Uslu, 17 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Bursaspor Başkan Adayı Uslu'dan Başkan Dündar'a Ziyaret

İlhan Uslu Mustafa Dündar'ı Ziyaret Edip Projelerini Anlattı

Yönetim Kurulu listesinde yer alan isimlerle birlikte Başkan Dündar'ı makamında ziyaret eden Uslu, Başkan İbrahim Yazıcı'nın ölümünün ardından gelişen olağanüstü kongre sürecinde, Bursaspor'un başkan adayı olarak seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan adaylarının tamamının, Bursaspor'a yakışan bir yarış sergilediğine değinen Uslu, "Bizler de bu süreçte, sizin derin bilgi birikim ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz. Sizleri, Bursa'da yerel yöneticiler arasındaki dik duruşunuzla takdir ediyoruz. Sizin önerileriniz ve desteğiniz bizim için son derece önemli" dedi.

Genç, aktif ve sürekli sahada olan, sorunlara çözüm üretmek için gecesini gündüzüne katarak çalışacak bir yönetim oluşturduklarını belirten Uslu, "En büyük hedefimiz, Bursaspor'un istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürmesine yardımcı olmak. Bursaspor'un değerinin yükselmesine katkı koymaktır. Seçim sürecinin kazananının Bursaspor olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Başkan Dündar da, seçim sürecinde olaylara siyasi ve makam sahibi gözüyle değerlendirmediklerini, tamamen insani olarak yaklaştıklarını belirtti. Kongre üyesi olarak seçimleri yakından takip ettiklerini belirten Dündar, "Bu seçimlerin en dikkati çeken yönü de, başkan adaylarının duruş ve söylemleri. Kimse, olmayacak vaatlerde bulunup hayal satıcılığı yapmıyor, gerçekçi yaklaşıyor olaylara. Bunun kazananı da Bursaspor olacak diye düşünüyorum" dedi.

Kazanılan şampiyonluk ve Avrupa kupalarındaki başarıların ardından, Bursaspor'da çıtanın oldukça yükseldiğini, taraftarların beklentilerinin de arttığını ifade eden Dündar, "Taraftarlar, Avrupa kupalarına katılma yolunda mücadele edecek bir Bursaspor istiyor. Bunun için, yöneticilerin taraftarın bu beklentisini karşılamaktan başka çaresi yok. Eğer bu beklenti gerçekleşirse, bunun kazananı Bursa olur, Türkiye olur. Bizler belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar İlhan Uslu Osmangazi Bursaspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title