Haberler

Dilovalılar Bu Sünnette Buluştu

Güncelleme:

Bahattinoğlu İnşaatın sahibi Yılmaz Yılmaz oğulları Hasan Salih ile Ağacan'ın sünnet düğünü haftasonu Hereke Sosyal Tesislerinde gerçekleşti

Dilovası'nın tanınmış işadamlarından Bahattinoğlu İnşaatın sahibi Yılmaz Yılmaz oğulları Hasan Salih ile Ağacan'ın sünnet düğünü haftasonu Hereke Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Törene AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve çok sayıda davetli katıldı.

DİLOVALILARI BULUŞTURAN SÜNNET

Dilovası'nın tanınmış işadamlarından Bahattinoğlu İnşaat'ın sahibi Yılmaz Yılmaz'ın oğulları Hasan Salih ile Ağacan'ın sünnet töreni önceki akşam muhteşem bir katılımla kutlandı. Sünnet düğününe AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kısbet, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Demir, Hakkı Nalbant, Ayhan Naci Yılmaz, AK Parti Kocaeli İl Genel Meclis üyesi ve Mermerciler Sanayi Kooperatifi Bölge Müdürü Haluk Sekban, Dilovası Eski Belediye Başkanı Halit Yaşar, Dilovası eski Belediye Başkan adayı Ali Toltar, DİLBEL Genel Müdürü Yahya Yılmaz, KEDFE Başkanı Zafer Yıldırım, Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetimi, AK Parti Dilovası İlçe yönetimi, Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş, Kocaeli, Dilovası, Çayırova ve Darıca Erzurumlular Dernek Başkanları, Dilovası'ndan çok sayıda işadamı ve vatandaşlar katıldı.

KİRVELER HAZIR BULUNDU

Miniklerin kirveliklerini kamuoyunun yakından tanıdığı AK Parti Kocaeli İl Genel Meclis üyesi ve Mermerciler Sanayi Kooperatifi Bölge Müdürü Haluk Sekban, , AK Parti Dilovası İlçe Yöneticisi Avukat Fevzi Karataş, İşadamları Necati Temiz ve Gencay Yıldıztekin yaptı.

ÇUKAN'LA ÇOŞTULAR

Muhteşem havai fişek gösterileri ile başlayan sünnet düğünü, Dilovalı genç yetenek Nurullah Çukan'ın sahne alması ile doyasıya eğlenen misafirler bol bol halaylar çekerek sahneyi boş bırakmadılar. Davetliler sünnet düğününde ayrıca Erzurum Yöresi Bar ekibinin sergilediği bar oyunu ilede çoştular. Gece geç saatlere kadar eğlenen misafirlere çeşitli ikramlar sunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılmaz Yılmaz Hasan Salih Ak Parti Hereke Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title