Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 3

1- USTA SİNEMA SANATÇISI KUZEY VARGIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI (1)Haber-Kamera: Enver ALAS - İstanbul DHAMuğla'da tedavi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden sinema sanatçısı Kuzey Vargın, İstanbul'da son yolcuğuna uğurlandı.

1- USTA SİNEMA SANATÇISI KUZEY VARGIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI (1)

Haber-Kamera: Enver ALAS - İstanbul DHA

Muğla'da tedavi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden sinema sanatçısı Kuzey Vargın, İstanbul'da son yolcuğuna uğurlandı.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Kuzey Vargın için bugün Levent Afet Yolal Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene başta ailesi ve yakınları olmak üzere sanatçı dostları katıldı.  Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kuzey Vargın, Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi.

Görüntü Dökümü

-----------------

-Cenazeye katılanlar

-Aileye taziyede bulunanlar

-Tabuttan görüntü

-Kuzey Vargın'ın resminin bulunduğu pankart

-Helallik alınması

-Cenaze namazı

-Genel ve detaylar

17.08.2017 - 14.18 Haber Kodu : 170817115

====================

2- KAMYONET KALDIRIMDA OTURANLARIN ARASINA DALDI: 3 YARALI

O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Haber: Ersan SAN - İSTANBUL DHA

Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde freni patladığı belirtilen kamyonet kaldırımda oturanların arasına daldı. 3 kişinin yaralandığı feci kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre yokuş yukarı çıkan cam yüklü kamyonetin freni patladı.Kamyonet, geri geri kaymaya başladı. Kamyonet nalbur dükkanının önünde oturan 4 kişinin arasına daldı. Feci kazada biri çocuk 3 kişi yaralandı. Bir kişi ise son anda kaçarak ezilmekten kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza sonrası kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

Görüntü Dökümü:

-------------

-Kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri

17.08.2017 - 14.17 Haber Kodu : 170817114_

======================

(ek görüntü)

3- KAMYON, İNŞAAT KAZI ALANINA DEVRİLDİ : 4 YARALI

Haber-Kamera: Ersan SAN, İstanbulDHA

Esenyurt'ta  sürücüsünün kontrolünü kaybettiği kamyon, bir kişiye çarptıktan sonra  koruyucu bariyerlere çevrili bir inşaatın kazı alanına uçtu. Düştüğü yerde yan yatan kamyondaki 4 kişi çevreden yardıma gelenler tarafından bulundukları yerden yaralı olarak çıkarılıp hastaneye gönderildi. Bu arada olay yerine itfaiye ekipleri sevkedildi. Kamyonun uçtuğu yerden uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

ek görüntü

-olay sonrası vatandaşların çektiği sıcak görüntüler

-Yan yatan kamyon

-İtfaiye ekipleri

17.08.2017 - 12.20 Haber Kodu : 170817086

17.08.2017 - 13.58Haber Kodu : 170817104

========================

4 - İSTANBUL'DA  ARALIKLARLA YAĞMUR ETKİLİ OLUYOR

Poşet ve kartonlarla yağmurdan korunmaya çalıştılar

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA?

İstanbul'da aralıklarla yağmur etkili oluyor. Zeytinburnu Cevizlibağ'da aniden başlayan yağmurdan korunmak isteyen vatandaşlar kendilerini metrobüs ve otobüs duraklarına sığındı. Yanlarında şemsiye bulunan vatandaşlar rahat bir şekilde yürürken ıslanmak istemeyenler  ise poşet ve karton ile korunmaya çalıştılar. Yağış sırasında üst geçitte mendil satan küçük bir çocuk yağışın artmasının ardından oturduğu yerden kalkarak uzaklaştı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

-Metrobüs durağında sığınan vatandaşlar

-Üst geçitte şemsiye, karton ve poşetle yürüyen vatandaşlar

-Üst geçitte sığınan vatandaşlar

-Mendil satan çocuk

-Otobüs durağında bekleyen vatandaşlar

-Genel detaylar

17.08.2017 - 14.05 Haber Kodu : 170817108

==============================

5 - ÇEKİCİ HIRSIZLARI KAMERADA

Polise çaldıkları aracı satmak isterken yakalandılar

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - Mustafa ÖZDABAK İSTANBUL DHA

Bağcılar, Zeytinburnu ve Bursa'da son bir haftada 3 araç çekicisinin çalınması  üzerine polis çalışma başlattı. Gelen bir ihbarı değerlendiren polis, alıcı gibi davranarak hırsızlarla iletişime geçti.  İkitelli'de bir işyerine giden polis ekibi, şüphelilerle bir süre pazarlık yaptı. Polis, çekiciyi polise satmak isteyen Ali K. ile çekicileri çaldığı iddia edilen  Mustafa B. ve Ferhat T.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler,  Asayiş Şube  Oto Hırsızlığı Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

ÇEKİCİ HIRSIZLIĞI GÜVENLİK KAMERASINDA

Hırsızların Bursa'da park halindeki bir çekiciyi çalma anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde bir hırsızın çekicinin yanına gelmesi ve kapıyı açarak içeri girmesi görülüyor. Bir süre çekiciyi çalıştırmaya çalışan zanlı, üzerinde forklift bulunan çekici ile olay yerinden uzaklaşıyor.

Görüntü Dökümü:

--------------

Zanlıların şubeden çıkışı

Güvenlik kamerası görüntüsü

Çekiciye giren hırsızın çekiciyi çalması

Genel ve detaylar

17.08.2017 - 14.21 Haber Kodu : 170817118

========================

6- İSTANBUL'DA ELEKTRONİK SİGARA OPERASYONU

Haber: Çağatay KENARLI, İstanbul DHA

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine yapılan bir ihbar üzerine Fatih'te bir işhanına operasyon düzenlendi.

İş hanındaki iki işyerinde kaçak yollardan Türkiye'ye getirilen 15 bin 848 tane değişik markalarda elektronik sigara likidi, 218 elektronik sigara ve 850 tane elektronik sigara aparatı ele geçirdi. Polis ekipleri, ele geçirdiği ürünlerin yaklaşık 1 milyon liralık değerinde olduğunu ileri sürdü. Polis ekipleri olayla ilgili M.A. ve T.Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüpheliler hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında işlem başlatıldı.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin dükkanlara yaptığı operasyon ve elektronik sigaralar, sigara likitleri ve elektronik sigara aparatlarını bulması polis kameraları tarafından görüntülendi.

Görüntü Dökümü

----------

(Polis Kamerası)

-Polis ekiplerinin işyerlerine girmesi

-İşyerlerinde yapılan aramalar

-Ele geçirilen likit ve elektronik sigaralar

-Genel ve detay görüntüler

17.08.2017 - 12.28 Haber Kodu : 170817088

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuzey Vargın İstanbul Esenyurt Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title