Haberler

Desıgn Soul'dan Yaza Renkli Merhaba

Güncelleme:

Filli Boya Design Soul Dergisi, birbirinden renkli konuları ve konuklarıyla 3. sayısıyla yaza merhaba diyor.

Kurulduğu yıldan bu yana öncü ve yenilikçi bir tavır sergileyen Filli Boya, hayata geçirdiği Design Soul dijital dergisiyle, renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarıyor.

Üç ayda bir iPad, iPhone ve Android cihazlar üzerinden yayınlanan derginin yaz sayısında Buket Uzuner, Kerem Cankocak, Suna Kan ve Gülay Dindoruk özel sohbetleriyle size eşlik ediyor.

Dopdolu İçeriğiyle Design Soul Yaz Sayısı

Hayata dokunan bütün alanlarda zengin bir içerik sunan Design Soul, Marmaray projesini ve projede merak edilenlerini ilk kez okuyucuları için masaya yatırıyor. Barselona'da ve İstanbul'un Cibali semtinde keyifli bir yaz gezintisi yaparken; Şef İbrahim Kotok'un birbirinden özel yaz yemekleri, Ramazan sofraları sayfalarımıza lezzet katıyor. Teknoloji sayfalarında ios 7'yi incelerken, Golden Horn Brass'ın şarkılarını dinleyebileceğiniz Design Soul, okuyucularına keyifli dakikalar vaat ediyor.

Ayrıca arkeoloji meraklılarına Bergama'da yapılan bir incelemenin yanı sıra, modadan sanata, dekorasyondan kişisel bakıma, spordan teknolojiye, yeme içmeden kitaplara kadar dopdolu bir içerik sizleri bekliyor.

Yazarları, fotoğrafları ve konuklarıyla kendi kimliğini ve tarzını bu doğrultuda belirleyen Filli Boya'nın Design Soul uygulamasını https://itunes.apple.com/us/app/filli-boya/id568154480?mt=8 adresinden 1 Temmuz'dan itibaren ücretsiz indirebilirsiniz.

Ayrıca Andorid cihazlar için GooglePlay üzerinden de Design Soul uygulamasını https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps ücretsiz indirebilirsiniz.

Hayata geçtiği günden bu yana ilk 2 sayısı 102.529 kez indirilen Design Soul, binlerce kişi tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Buket Uzuner Filli Boya Suna Kan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title