Haberler

Derin Mermerci X Network Koleksiyonu Özel Bir Davetle Kutlandı

Güncelleme:

DM x NetWork İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonunun kutlama partisine moda, sanat ve iş dünyasının yanı sıra cemiyet hayatından da önemli isimler katıldı.

Davetliler arasında Ümit & Cem Boyner, Cem Aydın, Elif Boyner, Şule Zorlu Cümbüş, Sernur Çiftçi, Serra Türker, Sevan Bıçakçı, Yasemin Taciroğlu, Yasemin & Sinan Aloğlu, Celal & Şebnem Çapa, Murat Türkili, Hakan Yıldırım, Ayten Danışman, Nuran & Burcu Erçil, Selhan Aloğlu gibi isimler yer aldı.

Derin Mermerci'nin ikonik ve belirgin stiliyle NetWork'ün zamansız tasarım anlayışını bir araya getiren DM x NetWork İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonu, Soho House Istanbul'un etkileyici atmosferinde gerçekleşen bir partiyle kutlandı. Gece geç saatlere kadar devam eden partide Zeynep Bastık ve DJ Kiwi performanslarıyla misafirlere eşlik etti.

Derin Mermerci'nin gerçekçi ve zarif tarzından iham alan koleksiyon dikkat çekici bir sunumla misafirlerin karşısına çıktı. Mermerci'nin "Koleksiyonun tamamı 'Bu yaz ben ne giymek isterdim?' sorusunun yanıtı" şeklinde bahsettiği DM x NetWork İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonunda maskülen formlarıyla fuşya, açık pembe ve ekru smokin takımlar, renkli tütü etekler, ışıltılı hırkalar ve trikolar yer aldı.

Ay Marka Genel Müdürü Eren Çamurdan ise, ikinci sezonunda da başarıyla devam eden Derin Mermerci iş birliği için, "NetWork ailesi olarak, Derin Mermerci'nin özgün stilinin, zamansız moda algımızla bir araya gelmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Derin Mermerci Sevan Bıçakçı Cem Boyner Cem Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title