Haberler

Kendini asker olarak tanıtan şahıs, depremzede ailenin bileziklerini çaldı

Güncelleme:

Samsun'a deprem bölgesinden gelip yerleşen ailenin evine gidip kendisini yüzbaşı olarak tanıtan şahıs, yardımcı olabileceğini söyledikten sonra yaklaşık 100 bin lira değerinde 2 bilezik çaldı. 32 yaşındaki M.C. yakalanıp, gözaltına alındı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ailesiyle birlikte Malatya'dan Samsun'a gelip Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ne yerleşen A.T.'nin evine giden M.C., kendini yüzbaşı olarak tanıtıp yardımcı olacağını söyledi.

2 BİLEZİK ÇALDI

Bir süre sonra evinden yaklaşık 100 bin lira değerinde 2 bilezik çalındığını fark eden aile, polise şikayette bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatan Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, şüphelinin Amasya'da olduğunu tespit etti.

Depremzedenin evinden bilezik çalan şüpheli yakalandı

GÖZALTINDA

Düzenlenen operasyonla M.C., yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deprem Samsun 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

ERKAN :

bizim dış güçlere ihtiyacımız yok kendimize yetiyoruz kötülükte

40
0
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Ükede ki iç düzenin bozulmasının yollarını dış güçler açıyor. Senin içerideki eğitiminden yargına her şeye el atıyor karışıyorlar. Örnek: İdam, AB uyum yasaları çerçevesinde kaldırıldı.

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title