Haberler

Depreme sevinen kişinin sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Güncelleme:

Kamera karşısına geçerek binlerce insanımızın hayatını kaybettiği depremden keyif alan bir paylaşım yapan şahıs, "Çok seviniyorum Kahramanmaraş yıkıldı, Adana yıkıldı, Antep yıkıldı, milyon kişi öldü" ifadelerini kullandı.

Türkiye, birçok ilimizde yıkıma neden olan depremle mücadele ederken sosyal medyada trans bir birey tarafından paylaşılan video büyük tepki çekti.

"ÇOK SEVİNİYORUM"

Evinin mutfağında kamera karşısına geçen şahıs, "Çok seviniyorum Kahramanmaraş yıkıldı, Adana yıkıldı, Antep yıkıldı, milyon kişi öldü. Rabbim tokadını güzel vuruyorsun yıktın mı yıkıyorsun" ifadelerini kullandı.

YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDILAR

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları emniyet yetkililerini göreve çağırdı.

İşte yapılan yorumlardan bazıları;

Depreme sevinen kişinin sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Depreme sevinen kişinin sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Depreme sevinen kişinin sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kahramanmaraş Adana Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

Erhan Papila:

Devlet gereğini yerine getirip, en ağır ceza ile yaptırım uygulanmalı bu insan suretli mahluka.

193
5
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Alın içeri gerekeni yapar abileri

190
3
yanıtYanıtla
Ysf thr:

Sırf Ak Parti'nin oyu azaldı diye sevinen insanlar var. Lanet olsun bu zihniyete. Oyların canı cehenneme. Orada can ölüyor can. Allah rızası için parti patırtıyı bir köşeye koyalım da hep birlikte Türkiye olalım. Dua ve yardımlarımızı eksik etmeyelim.

113
22
yanıtYanıtla
Ulku Ulku:

Bu tür canlılara prim verip değerli hissettirenler, insan yerine koyanlar görsünler bunu. Yazık. ??

112
0
yanıtYanıtla
Nuri atalay Dinçer:

Aklı yerinde olsa Allaha Allah senden razı olsun demez sanki Allahı yöneten başka bir Allah varmış gibi..bırakın kaaleye bile almayın...

111
0
yanıtYanıtla
felaket tellalı:

insanlıktan nasibini mahluk insanların ölümüne nasıl sevinebilirsin bunlara ağır cezalar verilmeli

106
0
yanıtYanıtla
Aysun Özçakmak:

Kendin yada ailenden biride enkazda kaldımiöyle diycekmisin??????

97
2
yanıtYanıtla
yahya kezer:

Bunlar değil insan hayvan bile olamaz. Hayvan desen hayvana hakaret. Çünkü hayvana bile Rabb'im merhamet vermiş.

98
0
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Bunda nasıl bi beyin nasıl bi vicdan var gerçekten merak ediyorum ne olduğun zaten bellide git akıl hastanesine yat kafadan kontak.

84
3
yanıtYanıtla
zeynep sude sagdic:

vicdansiz o kadar insan enkaz altinda can verirken bu soyleri nasil soyliyebiliryosun he terbiyesiz boyle insanlar yasamasin biz burdan tum hollanda olarak her yardimi yapmaya calisirken sen nasil kalkim bu soyleri soyluyon kalk dua et yardim et enazindan bi faydin dokunsun ben diyecek bisey bilmiyorum artik allah yardim etsin sana en kisa zamanda akil hastanesine yatirilirsin insh

79
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title