Haberler

Denizli'ye Yaz Aylarında Günde 120 Bin Araç Gelip- Gidiyor

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, kente yaz aylarında giriş çıkış yapan araç sayısının 120 bine ulaştığını söyledi.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, kente yaz aylarında giriş çıkış yapan araç sayısının 120 bine ulaştığını söyledi. Denizli Sanayi Odası'nın meclis toplantısına katılan Bulut, yoğun araç sirkülasyonu nedeniyle radar uygulamalarını artırdıklarını, bunun keyfi değil gerekçeleri olduğunu belirtti.

Denizli Sanayi Odası, ağustos ayı meclis toplantısında Emniyet Müdürü Zeki Bulut'u ağırladı. Denizlili sanayicileri Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Bulut, il genelinde hırsızlık ve narkotik suçlarla yoğun mücadele ettiklerini ve bu suçların sayılarında önemli miktarda azalma olduğunu söyledi. Hırsızlık ve narkotik suçlar konusunda halka yönelik sürekli bilgilendirme çalışmaları yaptıklarını Bulut, öğrenciler için de sürekli uyuşturucu maddeler konusunda eğitimler düzenlediklerini kaydetti. Bulut, Umut Yıldızları ve Hayata Pas Ver sosyal sorumluluk projeleriyle çok sayıda öğrenciyi sporla tanıştırdıklarını belirtti.

Emniyet Müdürlüğü'nün fiziki yapı ve imaj çalışmalarında bir çok yenilikle Türkiye'de ilk olduğunu, proje esaslı çalıştıklarını belirten Bulut, trafik çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Denizli'de tescilli araç sayısının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu aktaran Bulut, "Özellikle yaz aylarında Denizli trafiğinde çok yoğun araç sirkülasyonu yaşanıyor. Kente günde araç giriş çıkışının 120 bine ulaştığı günler oluyor. Bu nedenle radar uygulamasına azami özen gösteriyoruz. Radar uygulamasının fazla olması keyfi değil, çok yoğun araç sirkülasyonu var. Denizli halkına da emniyet kemeri kullanımındaki özeninden dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye'de en fazla emniyet kemeri takan il Denizli. Halkın 24 saat huzur içinde yaşaması için mesai arkadaşlarımla aralıksız çalışıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimize Denizlili sanayicilerimizden de destek bekliyoruz" dedi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeki Bulut Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title