Haberler

Denizli Valisi Altıparmak, "Efe Kıyafeti" Giydi

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Tavas'ta kendisine armağan edilen efe kıyafetini giydi.

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Tavas'ta kendisine armağan edilen efe kıyafetini giydi.

Tavas'ta incelemelerde bulunan Vali Altıparmak, Tavas Kaymakamı Osman Varol'u makamında ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Yeni Cami Konferans Salonunda muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve daire müdürleriyle bir araya gelen Altıparmak, ilçenin sorunlarını dinledi.

Asıl olanın insana hizmet etmek olduğunun önemine değinen Altıparmak, şu ifadelere yer verdi:

"Özellikle 'bugün git, yarın gel' en çok kabullenemediğim bir durum. Allah işini sağlam yapan, işini güzel yapan ve de başkasına yardım edeni sever. Önemli olan bu. İşini iyi yapmak, sağlam yapmak. İşinizi iyi yaptığınız gibi işinizi güzel yapın, çalıştığınız kişilerin gönlünü alarak nezaket kuralları çerçevesinde yapın. Zücaciye dükkanındaki fil gibi yapmayın. Avrupalı birinin dediği gibi 'İnandığınız dinin kurallarını yerine getirmiyorsanız, ya dininiz sahte ya da siz sahtekarsınız.' Değerleriniz neyse öyle işinizi yapın."

İlçenin doktor ihtiyacı başta olmak üzere sorunlarının giderilmesi için ilgili daire müdürlerine talimat veren Altıparmak, toplulaştırma sırasında yapılan uygunsuzlukların düzenlenmesini istedi.

Tavas Belediyesini ziyaret eden Vali Altıparmak'a, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas'a özgü efe kıyafeti hediye etti. Kıyafeti yapan usta Mehmet Urlu'nun yardımıyla giydiği efe kıyafetini beğenen Altıparmak, Akyol ve Urlu'ya teşekkür etti.

Altıparmak, yapımı tamamlanan ve hasta kabulüne başlayan 104 yataklı Tavas Devlet Hastanesi ile önümüzdeki günlerde yapımı tamamlanacak Tavas İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 10 lojmanın bulunduğu binalarda incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Turhan Veli Akyol Ahmet Altıparmak Denizli Tavas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title