Haberler

D-Smart'ın Bu Hafta "Bir Rüyası Var"

NBA'de "Martin Luther King Günü" heyecanını izleyicileriyle paylaşmak.

D-Smart, rengarenk bir başlangıç ile çekişmelerle dolu muhteşem bir hafta vaat ediyor. "Martin Luther King Günü" kutlamaları ile şölen havasında geçecek karşılaşmalar sayesinde basketbol tutkunları bu hafta kendilerini ekran başından alamayacak.

NBA liginin Türkiye'deki ev sahibi D-Smart, NBA karşılaşmalarını, hiç ara vermeden basketbol tutkunları ile buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta NBA'ye Amerika'nın özgürlük savaşçılarından Martin Luther King damgasını vuracak.

Amerikalıların ırk ayrımcılığına karşı mücadelesi ile tanınan ve "I have a dream" (Bir rüyam var) sözü ile anımsanan ünlü konuşmasıyla Martin Luther King, Amerika'da her Ocak ayının üçüncü pazartesi anılıyor. Bu yıl da NBA takımları "Martin Luther King Günü"ne özel karşılaşmalarla destek veriyor. D-Smart da Martin Luther King anısına, Pazartesi Şöleni olarak gerçekleşen basketbol karşılaşmalarını, Türkiye saatiyle 20.00'da Smart Spor ve eş zamanlı olarak Smart Spor HD'den naklen yayınlanacak.

Bu etkinlik kapsamında, Smart Spor HD kanalında New York - Orlando maçı saat 20:00'da; LA Clippers - New Jersey maçı ise 22.30'da yayınlanacak. New York – Orlando maçında, lige iyi başlayan Hidayet'in New York'a karşı nasıl bir performans sergileyeceğini görmek isteyenleri ekran başına davet ediyoruz. Pazartesi akşamının diğer maçı olan LA Clippers New Jersey karşılaşmasında ise Chris Paul ve Blake Griffin gibi yıldızlar, Mehmet Okur'lu New Jersey karşısında üstünlük sağlamaya çalışacak.

Pazartesi günü ayrıca bir başka önemli karşılaşma günün ilk ışıklarıyla birlikte izleyiciler ile buluşuyor. Minnesota - Sacramento mücadelesi Pazartesi günü saat 03.00'da, NBA TV 78. Kanal'da yayınlanıyor.

17 Ocak Salı günü saat 02.00'da Orlando ve Charlotte karşılaşması, NBA TV 78. Kanal'da izlenebilir. Ertesi gün aynı saatte, Dwight Howard ve Hidayet'in sırtladığı Orlando, bu kez Ginobili'nin yokluğunda Duncan ve Parker'a güvenen San Antonio'yu konuk ediyor. Maç 18 Ocak Çarşamba günü saat 02.00'da Smart Spor HD'de yayınlanacak. Boston - Toronto maçını izlemek isteyenler ise yine aynı gün saat 02.30'da NBA TV 78. Kanal'ı izlemeyi tercih edebilirler.

Merakla beklenen bir başka büyük randevu, Miami - LA Lakers karşılaşması, 19 Ocak Perşembe sabahı saat 03:00'da Smart Spor HD'de yayınlanıyor. Lebron James, Kobe Bryant'a karşı! Büyük bir mücadelenin yaşanacağı müthiş karşılaşmayı sakın kaçırmayın. Aynı saatte, NBA TV 78. Kanal'da Houston - New Orleans maçı naklen yayında olacak.

Orlando-Lakers maçı, başka bir deyişle Hidayet-Kobe çekişmesi, 20 Ocak Perşembe, saat 03:00'da Smart Spor HD 77. Kanal'da izlenebilir. Aynı gün 02:30'da, NBA TV 78. Kanal'da ise Cleveland - Chicago karşılaşması var.

Hafta sonu basketbol severler için Stoudemire, Anthony, Chandler gibi yıldızlarla dolu New York, Gallinari ve Nene önderliğindeki Denver'la karşılaşıyor. Muhteşem yıldızlar, 21 Ocak Cumartesi, 02.30'da Smart Spor HD Kanal 77 ekranına gelerek evinize konuk olacak.

Memphis - Sacramento karşılaşması, 21 Ocak Cumartesi 03.00'de NBA TV 78. Kanal'da; New Jersey - Charlotte karşılaşması ise 22 Ocak Pazar 01.00'de NBA TV 78. Kanal'da naklen yayınlanacak.

Pazar akşamı 20:00'da Washington-Boston karşılaşması oynanacak. Lige kötü başlayan Washington, Garnett ve Rondo gibi yıldızlarla dolu Boston'ı ağırlayacak. Maç, CNN Türk'le aynı anda D-Smart 55. Kanal'dan HD kalitesiyle yayınlanacak. NBA TV, 17 Ocak'tan itibaren sadece D-Smart'ta HD yayınına başlamış olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Martin Luther King Orlando Magic New York D Smart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title