Haberler

Cüneyt Özdemir, Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: 5 tane galericiyle baş edemiyorsun, Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın?

Güncelleme:

İBB'nin İstanbul'a yeni 6 bin taksi teklifinin UKOME toplantısında reddedilmesinin ardından gazeteci Cüneyt Özdemir, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. İmamoğlu'nun soruna çözüm bulamadığını belirten Özdemir, "5 tane galericiyle baş edemiyorsun, Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın? Avrupa Birliği'nde ne yapacaksın?" dedi.

İstanbul'a yeni 6 bin taksiyi içeren "Taksi taşımacılığının düzenlenmesi teklifi" UKOME toplantısında reddedildi. Ekrem İmamoğlu, ulaşıma dair projesinin rafa kalkması sonrası eleştiri oklarının hedefindeydi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında İmamoğlu'nu soruna çözüm bulamamak, siyaset üretememekle eleştirdi. Özdemir, Twitter hesabından videoyu "Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki ilk yenilgisini nasıl aldı?" başlığıyla paylaştı.

"İMAMOĞLU'NUN KAFASINDA CUMHURBAŞKANLIĞI VAR"

İstanbul'da taksilerin kangren olduğunu belirten Özdemir, İmamoğlu'nun bir projeyle soruna el attığına değinerek, konuşmasına şöyle devam etti:

"Oylama yapıldı 'hayır' çıktı. Kardeşim bu İstanbul'un problemi mi problemi. AK Parti önüne çelme takmak istiyor mu istiyor. Adamlar seçimi yenilettiler yendi. Bunu mu çözemeyecek? Şimdi Ekrem İmamoğlu'nun kafasının arkasında ne var? Biliyoruz ki cumhurbaşkanlığı var.

"MESELE ÇÖZÜM ÜRETEBİLMEK"

Sen şimdi İstanbul'da 5 tane galericiyle baş edemiyorsun. Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın, Ortadoğu'da ne yapacaksın Avrupa Birliği'nde ne yapacaksın? Şimdi bakıyorsunuz mesela Mansur Yavaş Ankara'da destan yazıyor. Orada engellemiyor mu AK Parti. On katı engelliyor. Ama mesele çözüm üretebilmek. Siyaset dediğin bu."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cüneyt Özdemir Ekrem İmamoğlu Doğu Akdeniz İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (116)

adam:

Ekrem başkanın arkasında koskoca bir halk var inşallah geleceğimizi emin ellere teslim edecez

36
57
yanıtYanıtla
eren:

hergünbüyükşehir belediyenin önünden geçiyorum pazarları hariç. 1. 5 sene oldu ne belediye önünde havuzun fıskiyelerinden 1 bölümü çalışmıyor. adam geldin geleli ya bari evinin önü orası bi tamir ettir. belediye önünde ekilen çiçekleri bi değiştir. önceden rengarek olan belediye şimdi 4 gündür tarla gibi duruyor. bizde bi tabir vardır herkes evinün önünü önünden başlar . bu adam bu yere kendi becereisiyle değil anti tayyipçiler yeterki tayyip gitsincilerin oylarıyla geldi. ahanda geldi.

43
27
yanıtYanıtla
Adem:

haklısın fıskiye yapılırsa başımız göğe erecek

yanıt4
yanıt2
Hasan:

Aynen katılıyorum

yanıt8
yanıt3
Adalet bir kadın ismi:

Kim yuhladı beni, çıksın ortaya diye hezeyana kapılmak demokrat olmadığını, narsist olduğunu gösterir.

42
27
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Kim la o?

yanıt0
yanıt1
Hacı:

Tabancası var dikkatli ol

yanıt3
yanıt0
ERKAN:

BİRİLERİNE DAHA YUH DEMEDEN TUTUKLANISIN ONA GÖRE

yanıt2
yanıt0
Cüneyt Bey yanılgılara girmiş:

Demokrasinin olduğu bir mecliste ne yapsaydı İmamoğlu akpyi mi taklit etseydi?

37
26
yanıtYanıtla
ANLAMAK:

Demek istediği şey taksi olayı için insanları mutlu edecek bir çözüm bulamıyor. Taksi sorununu çözemeyen adam çok daha büyük işlerde ne yapabilir ama senin galiba anlama sorunların olduğu için malesef bunu da anlayamıyorsun. Bari bu durumun farkında ol ve düzgün yorum yap.

yanıt5
yanıt15
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title