Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, AK Parti İl Başkanı Tüfenkci ve beraberindeki partililer ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek için bağış yaptı Kentte ikamet eden bir çift de 5 aylık kızlarının bayram harçlığını bağışladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla bağışta bulundu.

Bağış öncesi Çakır, Eski Belediye Meydanı'nda yaptığı konuşmada, bütün katılımcılara teşekkür etti.

Çakır, bütün sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve meslek odalarının başkanlarının büyük bir kadirşinaslık göstererek cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını gösterdiğini söyledi.

Geleceklerine sahip çıkmak için bir araya geldiklerini dile getiren Çakır, şöyle konuştu:

"Başbakanımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağımıza dair az da olsa katkı, belki miktarı çok önemli değil ama yüzlerce talep vardı. Bugün binlerce vatandaşımızın para yatırması ve Başbakanımızın kampanyasının yanında olması, son derece anlamlı. Bizler de bunlara öncülük ederek bugün burada buluştuk. İnşallah, ayın 7'sinde Başbakanımızı yine Malatya'da mahşeri bir kalabalıkla karşılayacağız. Malatya'ya yakışan coşkulu büyük bir kalabalıkla, büyük bir mitingle Başbakanımızı cumhurbaşkanlığa buradan uğurlamış olacağız."

AK Parti İl Başkanı Tüfenkci de 12 yıllık icraatıyla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının gönlünde taht kuran Başbakanı, cumhurbaşkanı seçiminde desteklemek ve katkı sunmak için gelen bütün katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Çakır ve Tüfenkci'nin yanı sıra Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Ziraat Bankası Malatya Merkez Şubesi'ne gelerek Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesabına para yatırdı.

Öte yandan Malatya'da ikamet eden Suat ve Ayten Er çifti de 5 aylık kızları Şevval'in bayram harçılığını bağışladı. - Malatya

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yüksel Çakır Ahmet Çakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title