Haberler

Çukur Dizisinde "Cumali" Karakterine Necip Memili'nin Hayat Vereceği Açıklandı

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezon Show TV'de yayınlanmaya başlayan Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un, tüm sezon boyunca büyük merak uyandıran "Cumali" karakterine Necip Memili'nin hayat vereceği açıklandı.

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana en çok konuşulan dizi haline gelen Çukur'dan seyircilerine sevindirici haber geldi. Ekran başındakilerin bir sezon boyunca sorduğu "Cumali'yi kim oynayacak?" sorusu yanıt buldu. Dizinin büyük merakla beklenen yeni sezonunda Cumali'ye, son olarak yine Ay Yapım imzalı 'Şahsiyet'teki performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Necip Memili hayat verecek.

'Çukur' Dizisinde 'Cumali' Karakterine Necip Memili'nin Hayat Vereceği Açıklandı

TÜM DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK

Cumali'nin, sezon finalinde taş üstünde taş kalmayan Çukur'u ve yıllar sonra yüzleşeceği ailesi Koçovalıları nasıl etkileyeceği de izleyiciler için heyecan yaratacak. Yıllardır hapishanede olan ve aileden kimseyle görüşmeyen Cumali, tüm dengeleri değiştirecek. Başarılı oyuncu Memili, 'Çukur'a katılmayı şu sözlerle özetledi: "Başladığı günden beri büyük beğeniyle izlenen, çok iyi oyuncu kadrosu ve ekibi olan bir diziye dahil olmak benim için hem çok keyifli hem de çok heyecan verici. Ay Yapım ile 'Yaprak Dökümü' ve 'Şahsiyet'ten sonra birlikte çalıştığımız üçüncü proje olacak. Her zaman çalışmaktan keyif aldığım bir yapım şirketi ve tekrar yollarımızın kesişmesi, böyle bir projede bir arada olmak benim için hem keyif hem de gurur verici."

'Çukur' Dizisinde 'Cumali' Karakterine Necip Memili'nin Hayat Vereceği Açıklandı

'Çukur' Dizisinde 'Cumali' Karakterine Necip Memili'nin Hayat Vereceği Açıklandı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Necip Memili Ay Yapım Çukur Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (32)

ayşe:

bu adamı seviyorum, çok sempatik.

16
1
yanıtYanıtla
Deniz:

Nejat İşler ve Kenan İmirzalıoğlu na nolduu?Şapkadan tavşan çıktı??

8
7
yanıtYanıtla
WAZN:

BENCE GÜZEL İSABET OLMUŞ

14
1
yanıtYanıtla
Azim ve yasa:

Güzel bir oyuncu izlemeden karar vermeyin daha önceden bu oyuncuyu izleyenler bilir nasıl oldugunu

13
1
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Necati ŞAŞMAZ olsaydı keşke.

0
13
yanıtYanıtla
Pehh:

O kadar sır gibi saklayıp milleti merakta bıraktıkları karakter bumuydu :)

4
9
yanıtYanıtla
Dadaş:

Nejat İşler bu rol için biçilmiş kaftandı

7
6
yanıtYanıtla
ne önemi var:

bula bula bunumu buldunuz . . .

5
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

cumali ceber''i seeyim, recep ivedik adamdır.

0
9
yanıtYanıtla
ghgf:

Berbat bir dizi. Kim gelirse gelsin aynı düzeyde devam edecektir.

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title