Haberler

Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün, Işık Selin Kuyumcu ile evlenen oyuncu , bir dönem Survivor yarışmasıyla gündeme gelmişti.

Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

13 Nisan 1976 tarihinde Almanya'da doğdu. Ali Yunus Günce, aslen Trabzon, Akçaabatlıdır. Marmara Üniversitesi İngiliz Dili Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Günçe, Number One'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etti.

''O ŞİMDİ ASKER'' FİLMİNDE YER ALDI

TRT ekranlarında ''Uçurtma'' adlı çocuk programı sunuculuğu yapan Günçe,Hot TV'de başladığı ''Dejavu'' adlı TV programına, Best TV'de devam ettirdi. 2002 yılında "Koçum Benim" adlı dizide Tarık Akan, Ebru Cündübeyoğlu, Sevil Üstekin, Zihni Göktay, Ozan Güven ile birlikte başrolde oynadı. 2002 yılında senaryosunu Levent Kazak'ın yazdığı, yapımcılığını Abdullah Oğuz'un ve yönetmenliğini Mustafa Altıoklar'ın üstlendiği "O Şimdi Asker" adlı sinema filminde rol aldı.

Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?

TEK KİŞİLİK GÖSTERİLER YAPTI

Genç oyuncu, 2002 yılında ATV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Seray Sever'in yaptığı "Ünlüler Çiftliği" adlı yarışmaya katıldı. 2007 yılında digiturk s'nek kanalında "Video GAK" adlı programın sunuculuğunu yaptı. 2007 yılında ise "Hiç Komik Diil" ile Stand-up kariyerine başladı. 2011 yılından itibaren İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde ''Kafamda Böcekler Var'' adlı tek kişilik gösterisini devam ettirdi. 2011 yılında Cnn Türk'te "Beni İkna Et" adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yaptı. Trt Spor kanalında ''Sporaktif'' programını sundu.

Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?

SURVİVOR'A KATILDI

, 2012 yılında "Ateşteki Kağıtlar" adlı sinema filminde başrolde oynadı. 7 Şubat 2016 tarihinde başlayan "Survivor 2016" yarışmasına ünlüler takımından dahil oldu ve yarışmadan yedinci olarak ayrıldı.

Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?

Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yunus Günçe Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title