Haberler

CHP Trabzon İl Başkanlığı Seçimi

Cumhuriyet Halk Partisi 34'üncü Olağan Trabzon İl Başkanlığı Kongresinde mevcut başkan Yavuz Karan, güven tazeledi.

Cumhuriyet Halk Partisi 34'üncü Olağan Trabzon İl Başkanlığı Kongresinde mevcut başkan Yavuz Karan, güven tazeledi.

İki listenin yarıştığı kongrede Yavuz Karan 178 oyla tekrar il başkanı seçilirken, diğer aday emekli amiral Türker Ertürk ise 167 oy aldı. Kongrede 347 delege oy kullanırken; 1 oy boş, 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Trabzon 19 Mayıs

Spor Salonu'nda yapılan kongrenin Divan Başkanlığını Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan yaparken; kongreye CHP Genel Yardımcısı, Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayten Kayalıoğlu'nun yanı sıra çok sayıda milletvekili ve partililer ve parti delegeleri katıldı.

Yapılan konuşmalarda AK Parti hükümeti sert bir dille eleştirilirken, adaylardan Türker Ertürk, ülkenin gizli işgal altında olduğunu belirtti.

Ertürk, "Bugün ülkemizi bir felaket beklemektedir. Freni patlamış bir otobüsten, kamyondan farkımız yok. Sadece ne zaman çarpacağımızı bilmiyoruz. Yapılan zamlar açıkça ortadadır. Bugün hukukun hoşgörünün bu ülkede ne hale geldiğini biliyoruz. Bakınız Türkiye gizli işgal altındadır. Bakınız işgali bilsek işimiz inanın daha kolay olurdu" dedi.

Ertürk, "Benim rakibim Yavuz Karan değildir, emperyalist işbirlikçi Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ben kimsenin adamı değilim. Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün adayıyım. Bizim ruhumuz Kuayi Milliye ruhudur. Bu ruh mazlumun yanında olan ruhtur. Bu ruh 6. filoyu denize döken ruhtur. Sözümü gazinin sözüyle noktalıyorum Ne Mutlu Türküm diyene" dedi.

Daha sonra söz alan mevcut İl Başkanı ve tekrar aday olan Yavuz Karan, okullarda dağıtılan süt projesini eleştirdi. Karan, konuşmasında kendisinin örgütten geldiğini belirterek, amaçlarının CHP'yi Trabzon'da en iyi yerlere taşımak olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçilirken tekrar başkanlığa seçilen Yavuz Karan, Ertürk'le birlikte kürsüye gelerek poz verdi.

Burada bir teşekkür konuşması yapan Karan, Ertürk'ün kongreye renk kattığını ifade ederek, yarışın kazanan tarafın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu sözlerine ekledi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Türker Ertürk YAVUZ KARAN Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title