Haberler

CHP Milletvekili Kulkuloğlu'dan, Bakan Yıldız'a İstifa Çağrısı

Güncelleme:

CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, bir süre önce intihar eden Japon mühendisi örnek göstererek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ı istifaya davet etti.

Chp Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, bir süre önce İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nde 'Catwalk- kedi yolu' olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutarak intihar eden Japon mühendisi örnek göstererek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ı istifaya davet etti.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaşım yapan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Türkiye genelinde elektrik kesintisinde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın sorumluluğunu hatırlatarak istifaya davet etti. Kulkuloğlu, Twitter mesajına, "Ey Taner Yıldız! Bir Yalova'daki Japon mühendisi düşün bir de aynaya bak kendi durumuna intihar etme! Bu sefer bir kez onurlu davran istifa et!" diye yazdı.

Diğer yandan Kulkuloğlu, dün İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde yaşananlarla ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı:

"Berkin Elvan'ı öldürenler ile merhum katledilen Savcı'yı öldürenler aynı merkeze hizmet etmektedirler. Seçim öncesi ülke siyasetine ve topluma ayar vermek, dikkatleri başka yönlere çekmek, duvarın ana taşlarını yerinden oynatma operasyonudur. Gün millet olarak uyanık olma günüdür. Savcımıza rahmet ailesine sabırlar dilerim. Türk milletinin başı sağolsun."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Şevki Kulkuloğlu Taner Yıldız Twitter Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title