Haberler

CHP'li Tanrıkulu'ndan Efkan Ala'ya "Kabataş" Sorusu

Güncelleme:

Sezgin Tanrıkulu, Bakan Efkan Ala'ya "AKP'nin sahte Kabataş görüntülerini kamuoyuna servis etme hazırlığında olduğu iddiası doğru mudur?" diye sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrukulu, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya Kabataş Saldırısına ilişkin gündeme gelen iddiaları hatırlatarak, "İddialarının doğru olmadığının ortaya çıkmasından sonra, AKP'nin sahte Kabataş görüntülerini kamuoyuna servis etme hazırlığında olduğu iddiası doğru mudur?" diye sordu.

EFKAN ALA'YA KABATAŞ SORUSU

TBMM Başkanlığı'na Bakan Ala'nın yazılı cevaplaması istemiyle bir soru önergesi veren Tanrıkulu, "Bahçelievler Belediye Başkanı ve AKP Belediye Başkanı Adayı Osman Develioğlu, 28 Şubat 2014 tarihinde basın mensuplarıyla bir araya gelmiş ve 'Ben inanıyorum ki oradaki gençler içinden mutlak ve mutlak birilerinin bir kayıt yaptığına inanıyorum. Burada bilgi sahibi olan ya da en azından bir çekim yapan, izan, irfan, insaf sahibi birileri elbette çıkacaktır. Bu işe katılmış pişmanlık duyan ve bununla ilgili bizi bilgilendirecek ilk kişiyle ilgili biz aile olarak şikayetçi olmayacağız' demiştir" sözlerini hatırlatarak şu konularda bilgi istedi:

"SAHTE GÖRÜNTÜ MÜ HAZIRLANIYOR"

"Bahçelievler Belediye Başkanı ve AKP Belediye Başkanı Adayı Osman Develioğlu'nun yaklaşık 8 ay sonra 'Oradaki gençler içinden mutlak ve mutlak birilerinin bir kayıt yaptığına inanıyorum' ifadesini kullanmasının sebebi nedir? Kabataş'ta Saldırı iddialarının doğru olmadığının ortaya çıkmasından sonra, AKP'nin sahte Kabataş görüntülerini kamuoyuna servis etme hazırlığında olduğu iddiası doğru mudur?

Kurgulanmış sahte video görüntüleri ile AKP'nin, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi yeni bir mağduriyet alanı oluşturma planının olduğu iddiası doğru mudur? Mobese kameralarında ortaya çıkan görüntülerden sonra sahte kurgulu video görüntülerinin sanki gerçek görüntülermiş gibi kamuoyuna sunularak yeni bir algı oluşturulacağı iddiası doğru mudur?"

Kaynak: ANKA / Güncel

Osman Develioğlu Bahçelievler Efkan Ala Kabataş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

yavuzyavuzdemireloglu@hotmail.com:

tesadüfe bakın ki bu olaya maruz kalan bayan belediye başkanının kızı çıktı. bence yanlış çocuklar sürülüyor olaya başbakan orda hata yapıyor

15
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title