Haberler

CHP'li Canpolat: Binlerce İnsanın İş Akdinin Feshedildiği Bir Dönemle Karşı Karşıyayız

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, partisince düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat,   partisince  düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu. Canpolat, "Darbe girişimini bahane ederek, Türkiye'de binlerce insanın iş akdinin feshedildiği, yüzlerce mağdurun yaratıldığı bir dönemle karşı karşıyayız" dedi.

Şişhane'de bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığı binasındaki  törene CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve İstanbul milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Mahmut Tanal, Onursal Adıgüzel, Didem Engin, Eren Erdem, Zeynel Emre, Sibel Özdemir'in yanı sıra il ve ilçe teşkilatlarından çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, görevden alınan öğretmenlere değinerek, şunları söyledi:

"Gönül isterdi ki bu bayramda savaşın olmadığı hoşgörünün olduğu, eskiden olduğu gibi bayram tadında bir bayram kutlamış olalım. Ama ne yazık ki o noktada değiliz. Ülkemizin bir tarafı adeta savaş alanına dönüştürülmüş, ülkemizin bir tarafında olağanüstü hali bahane ederek kendisi gibi düşünmeyen binlerce öğretmenin iş hakkının feshedilmesini sosyal demokrat bir parti olarak, bu bayram günü insanların işinden gücünden edilmesini, işsiz bırakılmasını anlayış olarak kabul etmemiz mümkün değil. Bunu kınıyorum."

Dün 12 Eylül'ün yıldönümü olduğunu hatırlatan Canpolat, "Biz bu darbeleri en iyi bilen gelenekten geliyoruz. 12 Eylül darbesinde işkenceyi iliklerine kadar yaşayan, işkencecileri bilen birisi olarak biz bu darbelerin solculara, sosyalistlere, ilericilere, sosyal demokratlara karşı olduğunu biliyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Canpolat ve milletvekilleri partililerle bayramlaştı.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Onursal Adıgüzel Mahmut Tanal İstanbul Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title