Haberler

CHP'li Ağbaba, En Yoksul Devlet Başkanının Makam Şoförü Oldu

Güncelleme:

Dünyanın en yoksul devlet başkanı Jose Mujica Türkiye'ye geldi. Mujica'nın şoförlüğünü ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yaptı.

Dünyanın en yoksul devlet başkanı olarak bilinen Uruguay eski Devlet Başkanı Jose Mujica eşi ile birlikte İstanbul'a geldi. Jose Mujica'ya CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın şoförlük yapması dikkat çekti.

VELİ AĞBABA KARŞILADI

Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 23.55'de Paris'ten İstanbul'a gelen Jose Mujica'yı Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba karşıladı.

Mujica ve eşi daha sonra havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele hareket etti. İstanbul'a gelen eski Uruguay Devlet Başkanı Mujica'nın Türkiye'de kalacağı 10 gün boyunca CHP'li bazı belediyeler tarafından konuk edileceği öğrenildi.

CUMARTESİ ANNELERİNİ ZİYARET EDECEK, İŞÇİLERLE BULUŞACAK

Mujica'nın programında Cumartesi Anneleri ile buluşma, DİSK'in düzenleyeceği panelde işçilerle sohbet, Cemevi ziyareti gibi faaliyetler yer alıyor. İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını da gezecek olan Uruguay eski Devlet başkanı, İzmir ve Eskişehir Odunpazarı'nda da yine işçilerle buluşacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Jose Mujica Veli Ağbaba Uruguay Türkiye Haberler

500

Yorumlar (41)

serpil serpil:

varya sırf şov. . . . başka bi garip görseler tiksinerek bakarlar. . . . .

22
10
yanıtYanıtla
haydar:

ne kız canınmı çekti medyatik olurdun dünyada değilmi başka kapıya tilli

yanıt1
yanıt1
BatmanLıMobil-IOS:

Bir bardak viskeye milyarlar veren cehapeliler yoksulluk ve eşitlikten bahsediyor.

3
15
yanıtYanıtla
MALATYALIMobil-ANDROID:

akp kiligina giren zavallilar..oylar akp

2
12
yanıtYanıtla
SERDAR:

ZAMANINDA ECEVİT TE SEÇİMDEN ÖNCE MURATA BİNMİŞ ŞAK ŞAK TOPLAMIŞTI. . SONRA DA GELSİN MERCEDESLER

3
10
yanıtYanıtla
Eski akpli:

Akp pişmanlıktır neden mi çünkü yolsuz

2
11
yanıtYanıtla
ABUZER:

CHP HER TÜRLÜ BÖLÜNMEYE VE BÖLÜCÜLÜĞE KARŞIDIR. ALEVİ SUNNİ TÜRK KÜRT AYRIMI YAPMAZ HER VATANDAŞIMIZ EŞİT YURTTAŞTIR. CHP DİYOR Kİ EMEKLİLERE İKİ MAAŞ BAYRAM İKRAMİYESİ, ASGARİ ÜCRET NET 1500 TL, DEVLETTEN HER NE İSİM ALTINDA ÖDENİRSE ÖDENSİN HİÇ BİR HANENİN GELİRİ 720 TL ALTINDA OLMAYACAK , EVİNDE ENGELLİ ÇOCUĞUNA BAKAN ANNEYE DEVLET NET 720 TL ÖDEYECEK.

7
3
yanıtYanıtla
zaza:

adınıda yazmışsın Abuzer. sende inandın. chp den bu ülkeye hayır gelmez. tarihe bak. chp bölücüğün ta kendisidir bu millet unutmaz üniversitelerde ne yaptığınızı, ve dhkpc ye nasıl eleman yetiştirdiğinizi, cem evlerinde nasıl terörist yetiştirdiğinizi, milli şefinizin camileri nasıl ahıra çevirdiğini, kuran kurslarını nasıl kapatığınızı imam hatipleri nasıl üniversiteye sokmadığınızı bu millet unutmadı unutturmayacak.

yanıt0
yanıt0
ŞADİ 25Mobil-IOS:

Tayıp gördün namuslu luk nasıl olur

7
2
yanıtYanıtla
BatmanliMobil-IOS:

Şova bak uruguay devlet başkanıda sizi kurtaramaz.

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title