Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran Bartın'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, bir dizi ziyaret ve açılış için Bartın’a geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, bir dizi ziyaret ve açılış için Bartın'a geldi. Sabah saatlerinde Bartın'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Bartın girişinde partililer tarafından karşılandı. CHP'den Bartın Belediye Başkanlığına aday olan CHP Milletvekili Rıza Yalçınkaya'nın seçim bürosuna giderek burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Umut Oran, iç ve dış politikada izlenen yolun Türkiye'yi çıkmaz bir yola soktuğunu söyledi.

Umut Oran, düzenlediği basın toplantısında, "Ulus ilçemizde Ulus Belediyemizin hizmetleriyle ilgili bazı çalışmalar yapacağız. Gün içerisinde Bartın ve Ulus'ta esnafı ve pazar yerlerini gezeceğiz. Buradaki vatandaşlarımızın dertlerini sorunlarını dinleyeceğiz. Onlara daha güzel bir Türkiye'yi anlatacağız. Akşam milletvekilimizi aradım. Kendisiyle istişare ettik ama, biz seçim çalışmalarına devam etme kararına vardık. Bizlerin vermiş olduğu soru önergeleri var. Mesela geliyoruz Bartın'a esnafı geziyoruz. Esnafın bir sorunu oluyor. Biz o sorunu gündeme getiriyoruz. Soruyoruz kim adına soruyoruz, millet adına soruyoruz."

Oran, sene içinde vermiş olduğu soru önergelerinin yüzde 40'ına cevap verilmediğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Yüzde 35'lerde cevap vermişler. Bunların yüzde 25'ine cevap vermişler. Böyle bir yasama, yürütme faaliyetini TBMM'de yaşanmadı. Dolayısıyla Türkiye yönetilemiyor. Faizler ve enflasyon çift hanelerde hiçbir tahmin tutmuyor. Faturayı günahsız olan halkımız ödüyor. Nasıl ödüyor. Hayat pahalılığı, borç ve ekonominin dönmemesiyle ödüyor. Benimde geçmiş yıllardan geldiğim zaman efsane bir başkan vardı. Halkın burada sevgilisi olan bir başkan vardı. Buradaki belediye başkanlığındaki aynı başarıyı TBMM'de çalışkanlığıyla gösterdi. Bizim ricamızı kırmadı. Bartın'ın sorunlarını düzeltmek için aday oldu. Rıza Yalçınkaya'ya teşekkür ediyoruz. 64 gün sonra hem Bartın'ın hem Türkiye'nin kaderi değişecek"

Toplantı sonrası CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, Oran'a tel kırma işlemeli Atatürk tablosu hediye etti. Basın açıklamasının ardından Umut Oran ve partililer Ulus ilçesine gitti. Ulus ilçesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ı ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Ulus ve partililer karşıladı. Oran, Ulus ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. Ziyaret esnasında MHP seçim bürosunun önünden geçen Oran, seçim bürosuna girerek MHP'lilerle sohbet etti. Umut Oran, daha sonra Cuma namazını kıldı, belediye araç parkına alımı yapılan araçlar için düzenlenen açılış törenine katıldı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Hüseyin Ulus Umut Oran Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title