Haberler

Cezaevi Firarisi Gaspçı Otların Arasında Yakalandı

Antalya'da çok sayıda suç kaydı bulunan cezaevi firarisi Agit K., gasp olayına karıştıktan 20 dakika sonra saklandığı otların arasında yakalandı.

Antalya'da çok sayıda suç kaydı bulunan cezaevi firarisi Agit K., gasp olayına karıştıktan 20 dakika sonra saklandığı otların arasında yakalandı.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Silahlı yağma suçundan girdiği cezaevinden firar eden 23 yaşındaki Agit K., Gazi Bulvarı Hal Kavşağı'nda kırmızı ışıkta duran 75 yaşındaki Kadir Gökhan yönetimindeki 07 YY 402 plakalı otomobile bindi. Agit K., Gökhan'ın müdahalesine fırsat vermeden ileride ineceğini söyleyerek otomobili kullanmasını istedi. Yaklaşık 50 metre ileride Kadir Gökhan'ın boynuna bıçak dayayan Agit K., yaşlı adamın üzerindeki 20 TL'yi alarak kaçtı. Polis merkezine başvuran Kadir Gökhan, gasp edildiğini söyledi.

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kepez Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, 20 dakikalık çalışma ardından Agit K.'yı Muratpaşa İlçesi Doğuyaka Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonunun arkasında insan boyundaki otların arasında saklanırken yakaladı. Agit K., sağlık kontrolünün ardından çıkardığı mahkemece tutuklandı.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gazi Bulvarı Antalya Kepez 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title