Haberler

Ceyhan Şüphelileri Takip Eden Polis Aracı Şarampole Uçtu: 2 Polis Yaralı

Şüphelileri takip eden polis aracı şarampole uçtu: 2 polis yaralı Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde şüpheli bir otomobili kovalayan sivil polis aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole uçtu.

Şüphelileri takip eden polis aracı şarampole uçtu: 2 polis yaralı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde şüpheli bir otomobili kovalayan sivil polis aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada, aracı kullanan 42 yaşındaki polis memuru Aziz Gündüz ile komiser yardımcısı Uğur Kaya, yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında D-400 karayolu Yılankale mevkiinde meydana geldi. Ceyhan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yol kontrolü yaptığı sırada durumundan şüphelendiği bir otomobile Ceyhan Köprüsü yakınlarında dur ihtarında bulundu. Otomobil, dur ihtarına uymayıp kaçınca, sivil bir polis aracı da takip etmeye başladı. 42 yaşındaki polis memuru Aziz Gündüz'ün kontrolündeki 01 L 2691 plakalı sivil polis aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçup, telefon direğine çarparak durabildi. Kazada, aracı kullanan Gündüz ile komiser yardımcısı Uğur Kaya yaralandı. Yaralı polisin kazıyı telsizden anons etmesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralı polislerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazayı haber alan Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız da hastaneye geldi.

Kaçan aracı yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya devam ediyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Ceyhun ÖZER/CEYHAN (Adana), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Kaya Ceyhan Güncel Haberler

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek 'Koltuk' muhabbeti

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek "Koltuk" muhabbeti

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Bakmadan Geçme

Çorum bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Batman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çankırı bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tunceli bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bartın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çanakkale bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bursa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kızılcık Şerbeti Meri kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisine Şebnem Bozoklu dahil oldu! Emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Emekli maaşlarında son durum ne? Burdur bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Balıkesir bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bolu bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Aydın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bitlis bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Artvin bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title