Haberler

ABD'den terör örgütüne skandal ziyaret! CENTCOM komutanı Kurilla, Türkiye sınırına da kaldı

Güncelleme:

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley'in Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG'nin işgalindeki bölgeleri ziyareti büyük tartışma yaratırken, ABD'den bir skandal hamle daha geldi. CENTCOM Komutanı General Michael Erik Kurilla da Türkiye sınırına kadar gelerek PKK/YPG'lı teröristlerle görüştü. Yapılan açıklamada, "Kurilla, ABD'nin ortağı olan ve DEAŞ'a karşı operasyonlar düzenleyen (PKK/YPG) SDG'yi de ziyaret etti" ifadeleri yer aldı.

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı General Michael Erik Kurilla'nın Suriye'nin kuzeydoğusuna bir ziyaret düzenlediği bildirildi. CENTCOM'dan yapılan yazılı açıklamada Kurilla'nın 8 Mart'ta bölgede "ABD birlikleri ve terör örgütü DEAŞ'la mücadele bağlamında kilit rol oynayan yerleri" ziyaret ettiği aktarıldı.

"DEAŞ'A OPERASYONLAR DÜZENLEYEN SDG'Yİ ZİYARET ETTİ"

Açıklamada, "Kurilla, ABD'nin ortağı olan ve DEAŞ'a karşı operasyonlar düzenleyen (PKK/YPG) SDG'yi de ziyaret etti." ifadesine yer verilirken, Suriye'de SDG adını kullanan terör örgütü PKK/ Ypg'lilerin "DEAŞ'a karşı her gün operasyon düzenlediği" iddia edildi.

DEAŞ'LI AİLELERİN BULUNDUĞU KAMPLARA DA GİTTİ

Kurilla'nın Suriye'nin kuzeydoğusunda SDG adını kullanan terör örgütü PKK/ Ypg işgalinde bulunan Haseke ilinde DEAŞ'lıların tutulduğu yerleri de ziyaret ettiği belirtilen açıklamada, DEAŞ'lı ailelerin bulunduğu Roj ve Hol Kamplarını da gittiği kaydedildi.

ABD'den terör örgütüne skandal ziyaret! CENTCOM komutanı Kurilla, Türkiye sınırına da kaldı

"HOL KAMPI İNSANLARIN ÇEKTİĞİ ACIYI AÇIK BİR ŞEKİLDE ORTAYA KOYUYOR"

Açıklamada, Kurilla'nın "İlk elden, çocukların ne kadar kötü koşullarda yaşadığını gördüm. Hol Kampı insanların çektiği acıyı açık bir şekilde ortaya koyuyor. Tek kalıcı çözüm, buradaki kişilerin zamanlı ve başarılı bir şekilde kendi ülkelerine iade edilmesi." ifadelerine yer verildi.

ABD GENELKURMAY BAŞKANI DA ZİYARET ETMİŞTİ

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley de 4 Mart'ta Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG'nin işgalindeki bölgeleri ziyaret etmişti. Milley'in Suriye'de sadece ABD askerleri ile görüştüğü iddia edilmişti. Ziyaretin ardından ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake Dışişleri Bakanlığına çağrılmış ve Milley'nin Suriye'nin kuzeydoğusuna gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin izahat istenmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Orgeneral Türkiye Suriye YPG PKK Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor?
500

Yorumlar (16)

Alkurt:

SEYTAN KATİLLER, SEYTAN KATİLLERLE BULUSMUS...ALLAH TOPUNUZUN KAHRETSIN.

99
18
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Tayyip baba yine ne kadar doğru işler yaptığını görüyoruz ne işimiz var diyorlardı sınırda keklik avlamaya gidiyoruz sanıyorlardı

58
35
yanıtYanıtla
Pretty Fog:

Amerikalılar zaten Dünyanın en büyük suç ve terör örgütü.C.I.A agentası ile en basta tabiiki.

72
13
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

ORALARI ZUYARET EDERKEN HANI BIZIM SIHALARIMIZ VAR YA YUKARIDAN BIRAK BIR BOMBA GÖRSÜN NERDE OLDUGUNU HERHALDE TÜRKIYENIN BÖYLE BIR CESARETI YOK ADAM ELIKOLU SALLAYARAK PKK ZIYARETI

26
59
yanıtYanıtla
Hakan Ertem:

Dünyada öyle cesareti olan bir tek ülke göster bana.

yanıt13
yanıt6
sade vatandaş:

bu Cumhuriyeti kuranları küçümseyenler işte görün memleketin halini cumhuriyet değerlerinden ilkelerinden uzaklaşıldığında işte böyle çakallar etrafı sarar gerçek vatansever askerlerin başına çuval geçirildiğinde sessiz kalmaz Atatürk olsaydı bunlar olmazdı

25
47
yanıtYanıtla
Hakan Ertem:

Doğru söylüyorsun kardeşim cumhuriyet ilan edilmeden önce aynen böyleydi. İstanbul işgal edilmiş bu İngiliz donanmaları boğazdaydı. Tek aklıma takılan soru biz bu adamlara ne verdikte bir kurşun bile sıkmadan ülkemizi terk ettiler

yanıt43
yanıt7
sade vatandaş:

milli mücadelede kurşun atılmayan yer kalmadiki doğuda ermeniler batıda yunanlılar şehirleri yakıp yıktılar manisa uşak dahil egenin tamamında katliam yaptılar taş üzerinde taş bırakmadılar inkar edenler çekilen filmleri incelesin cumhuriyet büyük bedeller ödenilip kazanıldı

yanıt0
yanıt0
nazif tamtürk:

Bu konuyu aslında ne işimiz var Suriye de diyenlere sorup yorum yapmalarını istemek lazım

53
11
yanıtYanıtla
ERKAN :

bişey karışmaz hep aynı şeyleri yapıyorlar bizde kınarız

54
7
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title