Haberler

Cenk Eren: Bülent Ersoy Artık Beni Sevmiyor

Güncelleme:

Cine5 ekranlarının sevilen programı " İsmi Lazım Değil"de Esin Övet ve Savaş Özbey'in konuğu sevilen şarkıcı ve sunucu Cenk Eren'di.

Eren programda Bülent Ersoy'la aralarının bozuk olduğunu da açıkladı.

"Bülent Ersoy son bir aydır beni sevmiyor"

Esin Övet ve Savaş Özbey'in Cenk Eren'e Bülent Ersoy'la çok yakın olduklarını söylemesi üzerine "Bülent Ersoy beni artık sevmiyor. Son bir aydır sevmiyor." diye cevap veren Eren "En son bir tweet yazdım yarışmayla ilgi ona sinirlendi. Yarışmacının göğüslerini konuşuyorlardı, Bülent Ersoy Orhan Gencebay'a da soruyordu. Ben de Orhan Gencebay akil insan seçildi. Gittiği şehirlerde "Orhan Bey'e biri çıkar "Dün göğüs konuşuyordunuz." derlerse dedim. Onun üzerine Sevim Emre bana tweet attı "Orhan Bey değil, Bülent Hanım söyledi" dedi. Ben de "Seyrediyorum Bülent Hanım söyledi biliyorum, Orhan Bey'e dönüp "Değil mi Orhan" deyip tasdik ettirmeye çalışıyordu.

Orhan Bey "Bülent bu konuları burada konuşmayalım demeliydi" dedim. Bülent Ersoy'da "Göğüs denilmeyecekte ne denilecek" diye bana kızdı. Her şey ekranda söylenecek değil. Ben de iyi niyetle ikisinin de bunları konuşmaması gerektiğini düşündüğüm için dedim. Armağan varken söylerdi. Hem Bülent Ersoy, hem Orhan Gencebay ikisi de çok değerli sanatçı onları söylemese de olurdu. Sonra sevmedi beni kızdı." diyerek Bülent Ersoy'la aralarının bozuk olduğunu anlattı.

"Nükhet Duru ile hala küsüm, Demet Akalın'la barıştık"

Dargın olduğun isimler vardı, barıştınız mı? sorusuna cevap veren Cenk Eren "Nükhet Duru ile barışmadık. Demet Akalın'la barıştık. Demet'le yaşananlar evvel ki seneydi. Sonra Demet hatasını anladı, Twitter'dan da yazdı, özür dilemek de bir erdemdir. Ben de özür dilemesini bilirim hatalıysam." diyen Eren hayatında da köklü değişiklikler yaptığını anlatarak "Evimi, telefonumu ve arkadaşlarımı da değiştirdim." dedi.

"Ferzan Özpetek filmlerinde Hülya Avşar'ı oynatmalı"

Esin Övet'in "Sen bu hafta Hülya Avşar'a üstüne gelmedi, güzel kadın demişsin" sorusu üzerine "Evet dedim, "bu kadınsa diğerleri ne" dedim. Hülya Avşar hala çok güzel bir kadın. Bahsettiğiniz kadın, 50 yaşında aslan gibi bir kadın. Kim görse bu hangi Holywood yıldızı der. Keşke genç kızlar Hülya'ya özenseler. Gönül o festivale mücevher firmasıyla değil de filmiyle, sanatıyla gitmesini ister. Hülya iyi bir oyuncu ona iyi bir film, iyi bir senaryo iyi bir yapımcı gerek. Anlamıyorum ki Ferzan Özpetek filmlerinde İtalyanları oynatıyor, Hülya Avşar'ı niye oynatmıyor. Hülya Avşar'da aslan gibi oynardı. Niye oynatmıyorsun Ferzan Özpetek Hülya Avşar'ı?" diyerek ünlü yönetmene çağrı yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Ersoy Savaş Özbey Esin Övet Cenk Eren Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title