Haberler

Çat Belediyesi Emıtt'te

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen turizm profesyonellerini buluşturarak ülkelerin, bölgelerin ve şehirlerin tanıtılmasına önemli katkılar sunan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT)katılan Çat Belediyesi kurulan standıyla fuar ziyaretçilerine ilçeyi tanıttı.

Dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen turizm profesyonellerini buluşturarak ülkelerin, bölgelerin ve şehirlerin tanıtılmasına önemli katkılar sunan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT)katılan Çat Belediyesi kurulan standıyla fuar ziyaretçilerine ilçeyi tanıttı.

Turizmin önde gelen firmalarını bir araya getirerek ülkelerin, bölgelerin ve şehirlerin tanıtılmasına önemli katkılar sunan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 21'inci kez seyahat tutkunlarıyla buluştu. 26-29 Aralık tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda Nevşehir ilinin Çat ilçesi standıyla vatandaşların beğenisini kazandı. Çat ilçesinin doğal güzelliklerinin ve turistik alanlarının tanıtıldığı stant, fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Çat Belediye Başkanı Kamil Duru da standı ziyaret eden vatandaşlara bizzat bilgi verdi. Başkan Duru, ziyaretçileri Çat'taki peri bacaları ve vadileri görmeye davet etti.

"Bölgenin en güzel vadilerinin bulunduğu bir yer diyebiliriz"

2017 yılında da iç turizm çalışmaları üzerinde önemle duracaklarını belirten Çat Belediyesi Başkanı Kamil Duru, "2016 turizm için biraz kötü bir yıldı, 2017 yılından umutluyuz. Dünyanın en büyük beş fuarından biri olan EMITT'te Çat kasabamızı tanıtmak için buradayız. Şirin beldemiz, peri bacaları, güvercinlikleriyle bölgenin en güzel vadilerinin bulunduğu bir yer diyebiliriz. Aynı zamanda Arzu ile Kamber efsanesinin yaşandığına inanılan onun peri bacası olan bir kasabadır. Biz iç turizmde bir patlama yaşadık, yabancı turistte azalma olmasına rağmen iç turizmde çok başarılıydık" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çat Belediyesi Doğu Akdeniz Kamil Duru Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title