Haberler

Canlı yayında İran-İsrail savaşı yorumlayan Hakan Ural eleştirilerin hedefi oldu

Güncelleme:

İran'ın İsrail'e saldırı düzenlediği dakikalarda katıldığı canlı yayında yaşanan gelişmeyi yorumlayan Hakan Ural sosyal medyada tepkilerin odağına yerleşti. Sahte çürük raporuyla askerden kaçtığı ortaya çıkan Ural'ın çok sayıda emekli asker ve savaş uzmanı varken böylesine önemli bir olayla ilgili yorumlar yapmasını yanlış bulan çok sayıda kullanıcı sosyal medyayı eleştiri yağmuruna tuttu. Yorumların ardından "Hakan Ural" etiketi Twitter'da TT oldu.

Şam'daki konsolosluk saldırısına misilleme yaparak İsrail'i 300'e yakın füze ve İHA ile vuran İran'ın "Gerçek Vaat" isimli operasyonu dünya basınında 1 numaralı gündem oldu.

DÜNYA SAVAŞA KİLİTLENMİŞKEN...

Basın kuruluşlarının gece saatlerinde gelişmeyi acil koduyla duyurduğu dakikalarda ise Türk televizyonlarında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

HAKAN URAL'DAN SAVAŞ YORUMU

Magazin yorumcusu olarak bilinen Hakan Ural katıldığı bir canlı yayında İran ile İsrail arasındaki savaşa ilişkin yorumlarda bulundu. Ural'ın "Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor" sözleri dikkat çekti.

SAHTE ÇÜRÜK RAPORU ALDIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Sahte çürük raporuyla askerden kaçtığı ortaya çıkan Ural'ın çok sayıda emekli asker ve savaş uzmanı varken böylesine önemli bir gelişme hakkında yorumlarda bulunmasını eleştiren çok sayıda kullanıcı sosyal medyayı yorum yağmuruna tuttu.

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİ YAĞMURU

Yunus Günçe gibi ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu kullanıcılar Hakan Ural'ı hedef alan paylaşımlarda bulundu. İşte o paylaşımlardan bazıları;

Canlı yayında 'İran-İsrail' savaşı yorumlayan Hakan Ural eleştirilerin hedefi oldu

Canlı yayında 'İran-İsrail' savaşı yorumlayan Hakan Ural eleştirilerin hedefi oldu

Canlı yayında 'İran-İsrail' savaşı yorumlayan Hakan Ural eleştirilerin hedefi oldu

Canlı yayında 'İran-İsrail' savaşı yorumlayan Hakan Ural eleştirilerin hedefi oldu

Canlı yayında 'İran-İsrail' savaşı yorumlayan Hakan Ural eleştirilerin hedefi oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hakan Ural İsrail İran Magazin Haberler

500

Yorumlar (124)

haksız mıyım:

Hakan Ural Türk dizi ve sinema oyuncusu. Ural'ın tanınması, 1986 yılında Banu Alkan ile birlikte rol aldığı “Mavi Yolculuk” filmi ile olmuştur. Ardından Harika Avcı, Serpil Çakmaklı ve Oya Aydoğan gibi isimlerle farklı projelerde yer alarak başrol oyuncusu olmuştur. :))) Şimdi kendisi ORTADOĞU uzmanı, siyaset uzmanı, savaş uzmanı olmuştur ALLAHU EKBER.

1126
46
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Biz böylelerine penpe teskereli şövalyeler diyoruz... Bunlardan bilinen ve bilinmeyen çok var...

yanıt184
yanıt36
haksız mıyım:

Narter Nart: Adamsın bro... Bunlardan çok var, kahvehane köşelerinde vatan kurtaranlar.

yanıt146
yanıt27
Can Bilir:

Hakan Ural hiç konuşacak arkadaşı olmadığı için kanallara çıkıyor…. Her konuda fikri olan ama hiçbir konuyu bilmeyen cinsten.. Büyük ihtimal kendi uydurduğu şeylere kendide inanıyordur.. Ama hakkını vermek lazım Adam kötü yorum ve yanlış bilgiyle Spor, savaş, seçim, yaşam… gibi alanlarda kendinden söz ettiriyor…. Bunun yeteneğinde bu demek ki…!

yanıt139
yanıt49
haksız mıyım:

Can Bilir: Bu iktidar sayesinde ne kadar vasıfsız adam varsa köşeyi döndü... ;))) Hepsi iktidar yalayıcısı.!

yanıt208
yanıt61
Hek Tor:

Haber Globalyan'ın devamlı savaş-savunma sanayii ve teknolojileri ile haber yapmaktan başka işlevi kalmadı ki, işi gücü yan yan yan gitmek... Hem daimi yorumcusu MEŞHUR güvenlik uzmanı Yete Marar(!) herhalde daha izinden dönmemiş olacak ki bu fırıldağı D'nin Kanal'ından kiralamışlar.

yanıt56
yanıt31
Adem:

Niye olmasın ki.ne adamlar ne oluyor bu ülkede ne var o da ötede oynuyor (!).kime ne zararı var.ekonomi mı çöküyor.dolar mı artıyor p konuşunca

yanıt30
yanıt22
onder zengin:

Haksız, ilk kez doğru dürüst gerçek yorum yapmışsın bro tebrik ettim aynı zamanda taktir

yanıt14
yanıt7
Nuri Aga:

Hakan Ural çok şey bildiğini sanıyor ama zerre bilgisi yok. İşkembeyi kübra dan sallıyor

yanıt40
yanıt24
ali agakan:

Adam askerlik yaptı beyler ben gördüm torunumdur. Diğerleri sizin dediğiniz gibi

yanıt6
yanıt14
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title