Haberler

Çalışkan, Kaman’da Bir İlki Gerçekleştirdi

Güncelleme:

AK PARTİ Kırşehir Milletvekili Ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah ÇALIŞKAN, Kaman İlçesinde Geniş Katılımlı Bilgilendirme Ve Danışma Toplantısı Yaptı.

Ak parti kırşehir milletvekili ve genel başkan danışmanı abdullah çalışkan, kaman ilçesinde geniş katılımlı bilgilendirme ve danışma toplantısı yaptı.

Toplantıya İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş AYDOĞAN, İl Tarım Müdürü Ömer ŞİMŞEK, İl Sağlık Müdürü Sadettin DOĞANGÜN, SGK İl Müdürü Mehmet Ali Fırat, Çevre ve Orman İl Müdürü Reşat KARACA, İŞKUR İl Müdürü Fazlı KÜÇÜK, DSİ İl Müdür Yrd. Nihat MARAŞ, Kaman İl Genel Meclis üyeleri Aydın YAMAN, Arif TEKELİ, Demirli Belediye Başkanı Hacı Mustafa KARAKOÇ,Çağırkan Belediye Başkanı Erdoğan HASKILIÇ,Yelek Belediye Başkanı Şeref SATILMIŞ, Hamit Belediye Başkanı Hasan DURMUŞ, Belde Belediye Başkanları, AK PARTİ İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut SAMİ DOĞANCI, Kaman merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda Kırşehir geneli olmak üzere Kaman ve çevresine yapılan yatırımlar ve hizmetler değerlendirildi. Yapılan hizmetlerin yanı sıra yapılması gereken projeler de konuşuldu. Toplantıda ilgili il müdürleri alanları ile ilgili olarak bilgiler sundu, yapılacak yatırımlarla ilgili görüş ve düşüncelerini aktardılar. Toplantıda özellikle mahalle, köy ve beldelerin sorunları masaya yatırıldı.

Milletvekili ÇALIŞKAN birim müdürlerine muhtarların ve belediye başkanlarının yol, su ve diğer eksikler konusundaki taleplerinin ivedilikle karşılanması ve bu konuda hassas olunması talimatı verdi. Toplantıda SGK İl Müdürü Mehmet Ali Fırat kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen kanun değişiklikleri ve getirdiği kolaylık ve kazanımları hakkında bir bilgilendirme yaptı. Toplantıya katılanlar her türlü düşünce, önerileri ve taleplerini başta milletvekili olmak üzere tüm bürokratlara iletme ve anında yanıtını alma imkanı buldular.

Muhtarlar ve belediye başkanları bu toplantının oldukça verimli geçtiğini ve böylesi toplantıların bundan sonra da düzenli bir şekilde devam etmesi gerektiğini ifade ettiler. Katılımcılar, seçilmiş ve atanmışların yani tüm yetkili kişilerinin vatandaşın ayağına gelmesinin ve düşüncelerini dile getirebilme şansı yakalamanın kendilerini gerçekten çok mutlu ettiğini ve Milletvekili Abdullah ÇALIŞKAN' a çok teşekkür ettiklerini söylediler.

Milletvekili ÇALIŞKAN: "Bilgilendirme ve danışma toplantısının bu kadar geniş katılımlı olması ve böyle verimli geçmesi bizlerin işini kolaylaştırıyor. Sorunlar yerinde dinleme ve çözme imkanı buluyoruz. Hemşerilerimizin düşünce ve projelerini dinlemek; onların memleketleri için ellerinden geleni yapmak için gayret gösterdiklerini görmek bizleri memnun ediyor. Birlik ve beraberlik içinde memleketimizi daha kalkınmış, daha yaşanabilir, daha güzel bir hale getirmek için çalışıyoruz.

El ele verdikten sonra başaramayacağımız bir şey yoktur. İlimize hizmet eden, fedakarca hizmet eden tüm bürokratlarımıza da teşekkür ediyorum. Hepimizin elimizden geleni en iyi şekilde yapmamız sayesinde memleketimiz çok daha üst bir noktaya ulaşacaktır. Yeter ki yaptığımız işin en iyisini yapmaya gayret gösterelim. Boş durmayalım, düşünelim, çalışalım, sonuçlandıralım. Toplantıya katılımınızdan ve memleket için gayretlerinizden dolayı hepinize bir kere daha teşekkür ederim.

Daha önce tüm ilçelerimizde muhtarlarımız ile benzer toplantılar yaptık, onları her zaman dinledik, taleplerini yerine getirmeye gayret ettik. Ancak tüm ilgili bürokratlarımızın katılımı ile ilk olarak Kaman ilçemizde başlattığımız bu özellikteki toplantıyı diğer ilçelerimizde de aynı şekilde yapacağız ve her 3 ayda bir düzenli bir şekilde devam etmesini planlıyoruz.

Bu toplantılarda önce tüm il müdürlerimiz kendi alanları ile ilgili o ilçede ne çalışmalar yaptıkları hakkında bilgi verecekler, planladıkları projeleri anlatacaklar, hemşerilerimizi bilgilendirecekler daha sonra da muhtarlar ve belediye başkanlarının sorularını ve taleplerini dinleyecekler. Bu şekilde karşılıklı fikir ve bilgi alış verişi ortamı oluşturarak memleketimiz için en doğru kararlara ve sonuçlara ulaşmaya çalışıyoruz. " dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title