Haberler

Çağatay Şahin TurkNet'in yeni CIO'su

Güncelleme:

Türkiye'nin en güçlü bağımsız yeni nesil telekom operatörü TurkNet'in yeni CIO'su Çağatay Şahin oldu.

Şahin, TurkNet'in bilgi teknolojilerinden sorumlu olacak.

Türkiye'nin en büyük 100 bilişim şirketinden biri olan TurkNet, deneyimli kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Şirketin CIO pozisyonuna, geçmişte Turkcell, Vodafone ve Telsim gibi kuruluşlarda bilişim riskleri yönetimi, yazılım ve uygulama geliştirme, proje yönetimi odaklı pozisyonlarda görev yapan Çağatay Şahin getirildi. Şahin, TurkNet'teki bilgi teknolojileri departmanının sorumluluğunu üstlenecek.

Çağatay Şahin kimdir?

1973 yılında Manisa'da doğan Çağatay Şahin, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, Oxford University Said Business School'da CIO Akademi sertifikasyon programını tamamladı. Bilişim sektöründeki kariyerine Koçbank bünyesinde, sistem mühendisi olarak başladı. Daha sonra Egebank, T-Systems Türkiye ve Körfezbank'ta çeşitli görevlerde bulunan Şahin, 2001 yılında girdiği Telsim A.Ş.'de beş yıl boyunca Yazılım Geliştirme Bölüm Müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra sırasıyla Vodafone Türkiye'de Uygulama Geliştirme Bölüm Başkanı, Turkcell Teknoloji'de Yazılım Geliştirme'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Turkcell'de Bilişim Riskleri Yönetimi Bölüm Başkanı görevlerinde bulunan Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır. Sektörde 15 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Çağatay Şahin kariyerini bundan böyle TurkNet CIO'su olarak sürdürecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çağatay Şahin Türkiye Telsim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title