Haberler

Bursaspor İkinci Başkanı Ademoğlu: Bu Sezon Transferde 50 Milyon Kazanç Sağladık

BURSA FAN Club tarafından düzenlediği gecede konuşan Bursaspor ikinci Başkanı ve Bursa Fan Club Başkanı Ali Ademoğlu, Gaziantepspor karşılaşmasında hakem Tolga Özkalfa'nın yönetimini eleştirdi.

BURSA FAN Club tarafından düzenlediği gecede konuşan Bursaspor ikinci Başkanı ve Bursa Fan Club Başkanı Ali Ademoğlu, Gaziantepspor karşılaşmasında hakem Tolga Özkalfa'nın yönetimini eleştirdi. Ademoğlu, Bursaspor'un tarihinde ilk kez sezon öncesi kampına tüm transferlerini tamamlayıp tam kadro gidildiğini ve uygulanan doğru transfer politikasıyla bu sezon 60 milyon TL. kazanç sağlandığını söyledi.

Bursa Fan Club tarafından Alminra Otel'de düzenlenen etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Bursa milletvekili Erkan Aydın, Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü, Hükümet Liderlik Okulu ve Amerikan Araştırmaları Merkezi Başkanı Burak Güntay ve üyeler katıldı. Gecede konuşan Bursa Fan Club Başkanı Ali Ademoğlu, teknik yöneticiler, teknik kadro ve futbolcular ile bir büyük aile oluşturduklarına dikkati çekti. Yeşil-beyazlı ekibin tarihinde ilk kez sezon öncesi hazırlık kampına tam kadro ile katıldığına dikkati çeken Ademoğlu, vayrıca Başkan Ali Ay yönetimi olarak uyguladıkları akılcı transfer politikası ile bu sezon 60 milyon TL kazanç sağladıklarını söyledi. Ademoğlu, oluşturulan güven ortamı ile bankalarla çalışmalarda sorun yaşanmadığını belirterek, "Yüzde 80 oranında gelirlerimiz arttı. Loca ve isim haklarını satamamamıza rağmen bunlar oldu. Bursaspor'da ekonomik düzelmeden sonra teknik olarak düzelmeler de olacak. Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ve Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin'e destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

TFF ve Kulüpler Birliği'nde çok güzel çalışmalar yapıldığını kaydeden Ademoğlu, "Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, İngiltere ve Avrupa'dan eğitmenler getirterek bizlere eğitimler veriyor. Ancak görüyoruz ki bunlar yeterli değil" diye konuştu.

Son oynanan Gaziantepspor maçına da değinen Ademoğlu, hakemler hakkında konuşmamaya özen göstermelerine rağmen Tolga Özkalfa'nın yönetimini eleştirdiğini ve sonuç olarak puan kaybı ve maddi kayıplarının olduğunu vurguladı.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Tolga Özkalfa Gaziantepspor Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title