Haberler

Bursalı Fiat Doblo Cargo Xl'nin Dünya Lansmanı, Hannover'de Gerçekleştirilecek

Kuruluşunun 44'üncü yılını kutlayan Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilen ve 60'dan fazla ülkeye ihraç edilen Yeni Fiat Doblo'nun Cargo modelinin "XL" adı verilen yeni versiyonu, ilk kez 64'üncü Hannover Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı'nda...

Kuruluşunun 44'üncü yılını kutlayan Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilen ve 60'dan fazla ülkeye ihraç edilen Yeni Fiat Doblo'nun Cargo modelinin "XL" adı verilen yeni versiyonu, ilk kez 64'üncü Hannover Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı'nda tanıtılacak.

Yapılan açıklamaya göre, Fiat Doblo Cargo XL, uzun aks mesafesi ve yüksek tavan kombinasyonuyla sınıfının en iyisi olan 5 metreküplük yükleme hacmi ve 1000 kilogramlık taşıma kapasitesi sunmasıyla ön plana çıkıyor.

Ar-Ge sorumluluğuyla birlikte fikri ve sınai mülkiyet hakları Tofaş'a ait olan, 2011 Yılın Ticari Aracı ödülü dahil olmak üzere uluslararası birçok ödüle layık görülen ve Türk işçi ve mühendislerinin eseri olan Yeni Fiat Doblo Cargo'nun "XL" adı verilen yeni versiyonu, 64'üncü Hannover Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı'nda resmen tanıtılacak.

Hong Kong'dan Almanya'ya, İspanya'dan İngiltere'ye kadar birçok ülkede

"Made In Turkey" etiketiyle yollara çıkarak rüşdünü ispat eden Yeni Fiat Doblo Cargo'nun XL versiyonu, hafif ticari araç müşterilerine yeni ve esnek hacim özellikleri sunuyor.

Yeni Fiat Doblo Cargo XL de, ailenin diğer üyeleri gibi bu sınıfta bir ilk olarak "bi-link" bağımsız arka süspansiyon sistemi ile donatılmasıyla dikkati çekiyor. Bu güne kadar sadece üst sınıf otomobillerde görülen bu sistem sayesinde araç her türlü yol yüzeyi ve yük koşulunda mükemmel seviyede yol tutuşu ve sınıfının standartlarının ötesinde konforu bir arada barındırıyor.

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Fiat Doblo Hannover Tofaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title