Haberler

Bursa mitinginde tartışma yaratan görüntü! Sinan Ateş pankartı açılmasına engel oldular

Güncelleme:

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da bir suikasta kurban gitmesi Türkiye gündeminden düşmezken, MHP ve Ülkü Ocakları'nın yaşanan olay sonrasındaki sessizliği ve üstü kapalı mesajları dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa mitinginde kaydedilen bir görüntü ise büyük tartışma yarattı. Sinan Ateş pankartı açmak isteyen bir kadın, alandaki görevliler tarafından engellendi.

30 Aralık 2022 Cuma günü Ankara'nın göbeğinde silahlı saldırıya uğrayan eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümü kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, gitgide derinleşen soruşturmada şu ana kadar 13 kişi tutuklandı.

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Muhalefetin Ankara'da yaşanan suikastı gündemde tutma çabalarına rağmen MHP ve Ülkü Ocakları'ndan Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin kayda değer bir açıklama gelmezken, olay sonrası süreçte verilen tepkilerin de üstü kapalı ifadelerle geçiştirildiği dikkatlerden kaçmadı.

PANKART AÇMASI ENGELLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 21 Ocak Cumartesi günü Bursa'da gerçekleşen mitinginde kaydedilen bir görüntü ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sinan Ateş'in yakını olduğu iddia edilen bir kadının açmak istediği pankart, miting alanındaki görevliler tarafından engellendi.

YAŞLI KADIN GÖZYAŞI DÖKTÜ

İnternete düşen görüntülerde, alana elinde "Sinan Ateş" yazılı bir pankartla gelen yaşlı bir kadına görevlilerin müdahale ettiği ve kadının gözyaşı döktüğü anlar yer aldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sinan Ateş Türkiye Ankara Kurban Bursa MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

ismail bey :

o kadını kim gönderdi, onlarında tespit edilmesi lazım... Bir cinayet üzerinden siyasi malzeme çıkarmaya ve ülkede gerginlik çıkarmaya kimsenin hakkı yok.. 1 ay öncesine kadar adını bilmedikleri adamın hakkını savunuyorlar..

129
188
yanıtYanıtla
Deniz Fırat:

Dingi ortada bir cinayet var. Ve bunun üstü kapatılmaya çalışılıyor. Sizin gibi katillerin bunu ört bas etmesine izin vermeyeceğiz. Sizin gibiler için iyi ki cehennem var.

yanıt52
yanıt67
Mehmet Vatandaş:

Şu anda devlet mekanizması var gücü ile herkesin gözü önünde işlenen bir cinayeti kapatmaya çalışıyor. Gerginlik çıkmasını istemiyorsan bunu katillere ve onları cezalandırmayanlara söyleyeceksin. Başına gelirse anlarsın

yanıt21
yanıt43
HURİYE TOPCU:

Burda bazı kendini zeki zanneden kişiler diyor ki mhp "üzerinde oyunlar oynanıyor" Adamın camilerde mevlüdünün okunmasına bile izin verilmiyor. Adalet herkes için lazım.

149
27
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Senin o gözyaşlarına kurban olurum ateş düştüğü yeri yakıyor. O gözyaşları vicdanı olan her kesin yüreğini deler. Bu kayıtsızlık iktidarın başını yakacak

122
38
yanıtYanıtla
Deniz Fırat:

Adam için Mevlid dahi okutmuyorlar. Nasıl açacaksın nasıl sesini duyuracaksın be ablacım.

99
12
yanıtYanıtla
ERKAN :

adamın mevlidi okunmasını bile yasaklayan zihniyet bana Müslümanlıktan bahsetmesin. saltanatınızın bozulmaması için dinin bile sahibi gibi davranıyorsunuz

92
16
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Herkesin gözünün önünde bir cinayet işlenmiştir. Her şey biliniyor ama kimse bir şey yapmıyor. Sinan'ın Ateş'i alayınızı yakacak

98
9
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Niye engel olursunuz ki bu korku niye belki o pankart sayesinde görmeyen, görmezden gelen gözler görecekti. SİNAN için adalet..

8
31
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

adama camide tıpkı ozan arife olduğu gibi camide mevlit okunmasına engel olundu ülkücü ve mhp lilerin nasıl birileri olduğunu artık anlayın rahmetli ozan arif o yüzden birileri için içinde methiyeler olan şiir yazmıştı

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title