Haberler

Bursa'da eğlence mekanında çıkan çatışmada 1 kişi öldü, 4 kişi tutuklandı

Güncelleme:

Bursa'da bir eğlence mekanında çıkan çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi tutuklandı. Olay, gürültü nedeniyle müşteriler ile güvenlik görevlileri arasında yaşandı.

BURSA'da bir eğlence mekanında 'gürültü' nedeniyle müşteriler ile güvenlik görevlileri arasında çıkan, Gökhan Kılıç'ın (33) hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı çatışmaya ilişkin gözaltına alınan 12 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 5'i serbest bırakıldı, 3'ü ise ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Olay, 7 Eylül'de saat 01.30 sıralarında Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'ndaki bir gece kulübünde meydana geldi. Eğlenmek için gece kulübüne gelen Çağlar Bayraktar, Yasin K., Gökhan Kılıç ve Muhammet Okan Kurt, iddiaya göre; gürültü yaptıkları gerekçesiyle güvenlik görevlilerince dışarı çıkarılmak istendi. Bunun üzerine çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Dışarı çıkan gençler ile güvenlik görevlileri silahlarını çekerek, birbirine ateş etti. Çatışmada Yasin K., Gökhan Kılıç ve Muhammet Okan Kurt ile güvenlik görevlisi Güçlü Şamil Erşen, yaralandı. Çağlar Bayraktar koşarak uzaklaşırken, yaralılar ambulanslar ile çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gökhan Kılıç, hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan Bayraktar, ekiplerce yakalanırken olayda kullanılan 3 tabanca da ele geçirildi.

GÖZALTI SAYISI 12'YE ÇIKTI

Olayın ardından görgü tanıklarının ifadelerine başvurup, güvenlik kameralarını inceleyen polis, Yasin K. ve Muhammet Okan Kurt'u yaralayan, Gökhan Kılıç'ın ise ölümüne neden olan şüphelinin mekan sahiplerinden Anıl Erşen olduğunu tespit etti. Teknik ve fiziki takibin ardından Eskişehir'e kaçtığı belirlenen Erşen, kendisine yardım ettiği belirlenen 4 kişi ile saklandığı evde gözaltına alındı. Ayrıca olaya karıştığı tespit edilen 6 kişi de Bursa'da gözaltına alındı. Öte yandan taburcu olan Muhammet Okan Kurt ile Güçlü Şamil Erşen'in de gözaltına alındı. Soruşturmada gözaltı sayısı, 12'ye yükseldi.

10 ŞÜPHELİ MAHKEMEYE ÇIKTI

Şüpheliler, dün emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Ü.Y. ve İ.İ. ifadeleri sonrası serbest bırakılırken, 10 şüpheli tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden N.H., A.G. ve S.K. adli kontrol şartı serbest bırakılırken, A.Y., A.Ö. ve E.S.A. 'suçluyu kayırma' suçlamasıyla ev hapsi cezası aldı. Güçlü Şamil Erşen ile Anıl Erşen 'kasten adam öldürmek', Çağlar Bayraktar ile Muhammet Okan Kurt ise 'kasten adam yaralama' suçundan tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Suç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title