Haberler

Burada Oturmak Cesaret İster

Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Çalköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan dik yamaçlara kurulan çardaklar manzarası ile dikkat çektiği kadar yükseklik korkusu olanları da ürkütüyor.

Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Çalköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan dik yamaçlara kurulan çardaklar manzarası ile dikkat çektiği kadar yükseklik korkusu olanları da ürkütüyor. Yaklaşık 300 metre yükseklikteki Hayri Samast Parkı içerisine kurulan çardakların havadan çekilen görüntüsü yüksekliğin boyutunu gözler önüne sererken, parka en çok ilgiyi selfi çekmek için gelen gençlerin oluşturduğu belirtiliyor. Bölgeye Çal Mağarası'nı ziyarete gelenlerin ilgisinin olduğunu belirten Çal Mahallesi muhtarı İbrahim Aydoğan, çardaklara oturmak isteyenlerin genelde korka korka yaklaştıklarını söyledi. Aydoğan, "Buraya gelerek manzarayı seyredenler çok hoşlarına gittiklerini söylüyorlar. Gelenler önce korka korka yanaşıp tıpkı penguen gibi yürüyerek gelirken sonrasında alışıyor. Çoğu burasının çok hoşlarına gittiğini söylüyor. Yani alışana kadar alıştın mı da fazla zorluk yaşamıyorsun. Burayı daha ziyade gençler selfi çekmek için tercih ediyor. Onlarda burasını çok güzel çok harika bulduklarını söylüyorlar" dedi. Mahalle sakinlerinden Özgür Tayar da "Buradan aşağı bakmak gerçekten cesaret ister. Önce bakamıyorsun ancak baktığında çok güzel bir manzara görüyorsun" diye konuştu.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Aydoğan Çalköy Düzköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title