Haberler

Bu Sevinç Arena'yı Karıştırdı

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcular galibiyeti kutlarken, Mehmet Topuz'un yaptığı hareket Galatasaraylıların tepkisini çekti.

Karşılaşma sonrası orta sahada toplanan Fenerbahçeli futbolcular galibiyeti kutlarken, Mehmet Topuz'un yaptığı köpek yürüyüşü Galatasaraylılar'ın tepkisini çekti.

Sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel de, "Bugün iyi oynamadığımızı söyleyebilirim ama önemli olan iyi oynamak değil, 3 puandı. Şansa galip geldik demek istemiyorum ama dualarla, Allah'ın yardımıyla bugün kazandık" dedi.

Sezon başından Fenerbahçe'nin üzerine gelindiğini savunan Volkan, "Bir sürü yaşananalar oldu. Biz Süper Final'e başlamadan hedefimizi belirlemiştik. Fenerbahçe için de hedef hep şampiyonluktur. Bu sezon işin Süper Final'de biteceğini bildiğimiz için ona göre düşünüyoruz. Bugün iyi oynamadık ama galip geldik. Şimdi önümüzde 4 lig ve 2 kupa maçımız var. Bu zor dönemde iki kupayı da alıp müzemize götüreceğiz" diye konuştu.

MEHMET TOPUZ'UN HAREKETİ

Maçın sonunda galibiyet sevincini orta sahada kutlamalarının ortamı gerip germediği yönündeki bir soruya, "Adamlar berabere kalınca seviniyorlar, bırakın da biz galip gelince sevinelim" ifadelerini kullanan Volkan, sahada yaptıkları köpek yürüyüşünün, Felipe Melo'nun pitbull yürüyüşüne gönderme olup olmadığı konusunda ise, "Biz Mehmet Topuz'a aramızda 'Kangal' diyoruz. Bunu da herkes biliyor. Onun taklidini yaptık. Melo ile ilgisi yok. Büyütmeyin bu kadar" dedi.

Volkan ayrıca, kendisine kişisel olarak bir çok maçta tepki geldiği sorusuna ise, "Türkiye'de Fenerbahçe'yi sevmiyorlar. Fenerbahçeli Volkan olduğum için beni de sevmiyorlar. Başka takımda olsaydım sevilirdim" yanıtını verdi.

ARENA'NIN FATİH'İ FENER

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 2. maçında Fenerbahçe, Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı 2-1 yenerek seriye heyecan getirdi. Bu sonuçla puan farkını 2'ye indiren Sarı-Lacivertli ekip, şampiyonluk yarışına ortak oldu. Türk Telekom'daki Süper Final'de Galatasaray, evinde kazanarak şampiyonluğunu iyice garantilemek, Fenerbahçe alacağı üç puanla şansını Kadıköy'de oynanacak son randevuya taşımak istiyordu.

Sarı-Kırmızılılar, taraftarlarının desteğiyle oyuna iyi başlarken, konuk ekip ilk bölümde rakibinin hızını kesmekle meşguldü. İlk 15 dakika sona erdiğinde sahadaki iki takımın rolleri değişti. Pas trafiğini iyi ayarlayamayan ve hücum geliştirmekte zorlanan Terim'in talebeleri, sıradan bir takım hüviyetine büründü. F.Bahçe önce rakibini durdurdu, ardından ayağa düzgün garanti paslarla rakip alanda gol kovalamaya başladı. 17. dakikada da golü bulunca hem direnci hem de morali arttı. Alex'in güzel pasında topla buluşan Ziegler, meşin yuvarlağı Muslera'nın yanından filelere gönderdi: 0-1. Bu golden sonra savunma ve orta sahada dikkatli oynayan Kanarya, rakip takım oyuncularına boş alan bırakmamaya özen gösterdi.

ASLAN'IN GOLCÜLERİ VOLKAN'I AŞAMADI

Galatasaray'ın, geride olmanın verdiği psikolojiyle geliştirdiği ataklarda Necati, Elmander ve Melo, kaleci Volkan'ı bir türlü aşamadı.

İkinci yarı tamamen F.Bahçe'nin yarı alanında geçti. 49'da Necati'nin müsait pozisyonda topu ağlara gönderememesi, Cim Bom'un yaşadığı şanssızlığının adeta özetiydi. Aslan'da sahneye 68'de Selçuk İnan çıktı. Kazanılan frikik atışını köşeye gönderen yıldız futbolcu, Volkan'ı avlamayı başardı: 1-1. Golle birlikte coşan Sarı-Kırmızılılar, 2 dakika içinde Aydın'la 2 önemli gol pozisyonunu değerlendiremedi. F.Bahçe, ikinci devrede girdiği ilk pozisyonda golü buldu. 80'de Bienvenu'nün pasında Stoch, müsait durumda takımını yeniden öne geçirdi: 1-2. Kalan dakikalarda G.Saray'ın baskısı sonuç vermeyince F.Bahçe sahadan 3 puanla ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Volkan Demirel Mehmet Topuz Felipe Melo Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title