Haberler

Kılıçdaroğlu'nun "Sofrayı büyütmeliyiz" çıkışına Hüseyin Baş'ın yorumu bomba: Boşuna beklemeyin

Güncelleme:

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sofrayı büyütmeliyiz" çağrısına "Sofra genişlemiyor arkadaşlar ben daha önce denedim, boşuna beklemeyin" sözleriyle karşılık verdi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Millet İttifakı'nda yaşanan çatlağa ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in çıkışı sonrasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nın "Sofrayı büyütmeliyiz" vurgulu videosuna yanıt veren Baş, "Sofra genişlemiyor arkadaşlar ben daha önce denedim, boşuna beklemeyin" ifadelerini kullandı.

İşte Hüseyin Baş'ın o paylaşımı;

BTP lideri Hüseyin Baş'tan Kılıçdaroğlu'na gönderme: Sofra genişlemiyor arkadaşlar ben daha önce denedim

KILIÇDAROĞLU NE DEDİ?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in çıkışına yanıt olarak paylaştığı videoda "Sofrayı büyütmeliyiz" mesajı vererek şu ifadeleri kullandı: "Biz bu yola çıkarken hep Halil İbrahim sofrasından bahsettik. Çünkü 'bu sofraya bu ülkenin tüm renklerini davet etmemiz gerekir' dedim. 'Yoksa bu ülke iflah olmaz' dedim. Türkiye'nin bütün renklerini birleştire birleştire kazanmak için yola çıktık. Soframız böylece gittikçe genişledi. Çünkü amaç sadece ceberut sarayı göndermek ya da değiştirmek değildi. Amaç aynı zamanda yeni güzel bir Türkiye oluşturmaktı. Bu sofraya 'o oturmasın bu oturmasın' diyerek sofrayı toparlayamayız. Birilerini hor görerek, göz ardı ederek Türkiye'yi değiştiremeyiz. Bu Türkiye'yi 20 senedir yaşıyoruz zaten."

6'LI MASA'YA DAHİL ETMEDİLER

BTP lideri Baş, Ekim 2022'de katıldığı bir canlı yayında "Parti kadroları olarak Millet İttifakı'na destek veririz, içinde oluruz. Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz. Almıyorlarsa da bunu açıklasınlar. Çünkü bunu milletimiz istiyor, bunu vatandaş istiyor. Bunu Millet İttifakı, altılı masa üyeleri değerlendirsinler" demişti. Baş daha sonra İYİ Parti lideri Akşener'le görüşmüş, CHP lideri Kılıçdaroğlu ise "Masa'daki diğer liderler değerlendirsin" demişti. Yapılan istişareler sonucunda Baş'ın partisi Altılı Masa'ya dahil edilmemişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Partisi Hüseyin Baş Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500

Yorumlar (13)

Tarık Ziya:

Bu da kendini nimetten sayıyor

112
10
yanıtYanıtla
nb2664:

Boş avuntular işte oy oranları yüzde 30 bile etmez.Seçim sonucu şimdiden belli oldu.İttifak hayalperestlikmiş anladık.

6
103
yanıtYanıtla
Serkan kılıç :

Haydar başın oğlu sen kimsinki halkalida 5 Bin caferi dışında sana oy verecek kim var

81
13
yanıtYanıtla
Tiyatro:

Sofrada benimde tuzum olsun yok. Figuranlik bedava. Ziya atma! Aslan kac metre ?

69
14
yanıtYanıtla
ismail bey :

Yuvarlak masalarda büyüme özelliği yok bildiğim kadarıyla. Dikdörtgen olanları uçlardan çekince uzuyor...

54
9
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Bay kemal sizi desteklemiyorum ama lütfen şu yüzde sıfırlık partilere eyvallah edip durma lütfen ben utanıyorum

49
13
yanıtYanıtla
cihan yigit:

Sofrada kaşık ,çatal kalmadı,teneke çalmaya devam

26
14
yanıtYanıtla
Emre AYAN:

Sofrayı büyütmeliyiz diyen adam btp için masa'daki diğer liderler değerlendirsin diye açıklama yapıyor. Nasıl sofra büyütmek bu anlamış değilim. Siyaset ne biçim kurum ya. Ülkeyi yönetenler daha kendi iç meselelerini yönetemiyor.

31
8
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Hdp ye göz kırpış Kemal bey. Ama hdp akşener in ayrılmasını strateji gereği sevdi. Çünkü Kemal bey yedek oyuncu hdp yi istiyor. Diğer 4 partiye bakanlık dağılımı yaptı o yüzden minik yüzdelik partiler balık tutuyorlar. Hdp ye de bakanlık verecek

29
10
yanıtYanıtla
ekrem yüzer:

ne halili ne sofrası yav yeter bırak şu yalvarmaları bırak 00.0.5 lerden medet ummayı adam gibi gir millet istese olursunistemezse malezyaya git yerleş...

22
13
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title