Haberler

Böyle Kampanya Ancak 20 Yılda Bir Gelir!

Güncelleme:

Artı Bilgisayar, Troy Mağazalarında üç gün boyunca renkli etkinlikler ve cazip kampanyalarla 20. Yılını kutluyor.

Distribütörlüğünü Türkiye'nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom'un yaptığı Apple markasının ülkemizdeki en büyük APR'ı (Apple Premium Reseller) olarak hizmet veren ARTI Bilgisayar, 20 yıllık teknoloji serüvenini, üç ayrı TROY mağazasında kutlayacak.

Katılımcıları mutlu edecek sürprizlerle, ödüllü yarışmalarla, gösterilerle adeta bir teknoloji şöleni yaşatacak olan kutlamalar, 7 – 8 ve 9 Aralık tarihlerinde TROY City's, TROY Kanyon ve TROY Capitol'de, alışveriş merkezlerinin açık olduğu 10:00 ila 22:00 saatleri arasında, üç gün boyunca sürecek. 20'nci yıl kapsamında düzenlenen ve ancak 20 yılda bir gelecek muhteşem bir indirim kampanyası da (kampanya stoklarla sınırlıdır), tutkunlarının Apple düşlerini gerçekleştirecek.

ARTI Bilgisayar'ın 20 yıllık deneyimini; ürün-hizmet kalitesini maksimum müşteri memnuniyeti ile sunduğu, mağazacılık alanına kazandırdığı tüm artı değerleri yansıtan City's, Kanyon ve Capitol'deki TROY mağazalarında düzenlenecek "ARTI 20. Yıl Kutlamaları" etkinliklerinde katılımcılar, unutamayacakları üç keyifli gün geçirecek.

City's, Kanyon ve Capitol alışveriş merkezlerindeki TROY mağazalarında, bol ödüllü Temple Run ve Fruit Ninja oyunları oynanırken Bilkom güvencesi ile sunulan ürünlerde cazip, inanılmaz fiyat kampanyaları, Apple hayali kuranların uygun fiyatlarla düşlerini gerçekleştirme olanağı sunacak. Alışveriş merkezlerinin açık olduğu saatler arasında, üç gün boyunca sürecek olan dans gösterileri ve yarışmalar, ziyaretçilere keyifli saatler yaşatacak. "Apple Zaman Tüneli" sergisi Apple meraklılarına sunulurken, 8 Aralık'a kadar, TROY Apple Twitter hesabını takip ederek sorulan soruları doğru cevaplayanlar arasından yapılacak çekilişle sürpriz ödüller dağıtılacak. "Eneskimac" yarışmasında ise, en eski Mac fotoğrafını Instagram üzerinden paylaşanlar, yeni iPad kazanma şansına sahip olacak.

20'nci yıl kutlamaları kapsamında ARTI Bilgisayar Genel Müdürü Hayati Tiryaki, "Kurulduğumuz 1992 yılından beri, müşterilerimizin mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur ilkesi ile hareket ettik. 20 yıldır bilgisayar sektöründe kurumsal ve bireysel kullanıcılara bilgisayar ve yan ürünlerini bu ilkemiz doğrultusunda sunduk. Yazılım - donanım desteklerimizle, satış sonrası hizmetlerimizle, müşteri memnuniyeti her zaman odağımız oldu. En çok Apple satan firma unvanımızı korurken, her yıl ana tedarikçimiz Bilkom tarafından aldığımız birincilik plaketleri ile bu başarımızın ödüllendirilmesi bizi çok mutlu ediyor." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Bilkom Apple Güncel Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Fenerbahçe PFDK kaç maç ceza aldı? Mert Hakan Yandaş Oosterwolde kaç maç ceza aldı? #128680 23-24 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Ziraat Türkiye Kupası'nı alan UEFA'ya gider mi? Ziraat Türkiye Kupası'nı kim kazandı? Beşiktaş mı Trabzonspor mu, ZTK'yı kim aldı? Beşiktaş marşları: En güzel Beşiktaş sözleri ve Beşiktaşlı şarkıları nelerdir? Beşiktaş taraftar sözleri 2024 #9917
O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title