Haberler

Borçkalılar`dan Başkan Küçükler`e Şükran Plaketi

Güncelleme:

Bursa-Artvin Borçkalılar Derneği, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler`e sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekten ötürü şükran plaketi verdi.

Dernek Başkanı Mustafa Saraç, beraberindekiler Erol Odabaş ve engelli araştırmacı-yazar Murat Keleş ile birlikte, Başkan Küçükler`i makamında ziyaret etti.

Bursa- Artvin Borçkalılar Derneği Başkanı Saraç, ziyarette yaptığı açıklamada, Küçükler`in sadece Erzurum`da değil bölgesinde örnek bir Başkan olduğunu ifade etti.

Saraç, şöyle dedi: "Ahmet Küçükler sadece Erzurum`da değil doğu vilayetleri arasında örnek alınacak bir belediye başkanıdır. Halkın sorunlarına çözüm bulan Küçükler, sivil toplum örgütlerinin isteklerini hiçbir zaman geri çevirmemiştir. Borçkalı hemşerilerime de önemli katkıda bulunan Başkanımızı bize sağladığı destekten ötürü kutluyorum. "

Başkan Küçükler de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı. Küçükler, şu görüşlere yer verdi: "10 yıllık çalışma dönemimizde sivil toplum örgütlerinin bütün ihtiyaçlarını gücümüz nispetinde karşılamaya çalıştık. Modern toplumlara bakıldığında toplumun kalitesi sivil kitle örgütlerinin sayısı ve çalışmalarıyla doğru orantılıdır. Bu düşünceden hareketle kapımızı çalan, bizden yardım isteyen bütün kurumlara karınca kararınca destek verdik."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Küçükler Erzurum Artvin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title