Haberler

Yangından Kurtardıkları Hayvanları Yolun Üzerinde Kestiler

Güncelleme:

Bolu'da samanlıktan başlayarak diğer binalara sıçrayan yangında ev, ahır, samanlık ve odunluk yandı. Yangından kurtarılan 3 hayvan apar topar yol üzerinde kesildi.

Bolu'da samanlıktan başlayarak bitişikte bulunan diğer binalara sıçrayan yangında ev, ahır, samanlık ve odunluk yanarken 4 büyükbaş hayvan da telef oldu. Yangından kurtarılan hayvanlar da yolun üzerinde kesilerek traktöre yüklendi.

KORKUYLA EVDEN ÇIKTILAR

Yangın, saat 05.00 sıralarında Ovadüzü Mahallesi 315'inci Sokak üzerinde Ayhan Demir ile Sabri Demir'e ait binalarda meydana geldi. Samanlıktan bilinmeyen bir nedenden dolayı başlayan yangın bitişikte bulunan binalara sıçradı. Alevlerin yükselmesinin ardından evlerinden korkuyla dışarıya çıkan Demir ailesi itfaiyeyi arayarak ihbarda bulundu.

EKİPLER BÖLGEYE AKIN ETTİ

Alevlerin ev, ahır ve odunluğa sıçramasının ardından yangın hızla büyüdü. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri tarafından yangının olduğu alandaki evler tahliye edildi.

3 HAYVAN APAR TOPAR KESİLDİ

İtfaiye ekiplerinin alev alev yanan ev, ahır, samanlık ve odunluğu söndürmek için uğraştığı anlarda Demir ailesi de komşularıyla birlikte ahırda bulunan büyükbaş hayvanları kurtarmak için seferber oldu. Yangında 4 büyükbaş havyvan telef olurken kurtarılan 3 hayvanda apar topar kesildi. Kesilen hayvanlar kepçelerin ucuna takılıp suyla yıkandıktan sonra traktöre yüklendi.

KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangında dumandan etkilenen 3 kişi de olay yerine gelen 112 Acil ambulanslarıyla kaldırıldıkları İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındılar. Yangında Sabri Demir ile Ayhan Demir'e ait ev, ahır, samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi.

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Demir Bolu 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title