Haberler

Boğaziçi A.Ş.'den Futbol Turnuvası

Güncelleme:

2.Geleneksel Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın finalinde kupanın sahibi Kiptaş Metrokent Oldu.

2. Geleneksel Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın finalinde kupanın sahibi Kiptaş Metrokent Oldu.

Boğaziçi Yönetim A.Ş'nin şirket bünyesinde çalışan personeller ve site sakinlerini aynı çatı altında buluşturma amacıyla düzenlediği Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın finali coşku ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Turnuvanın son haftasında şampiyonu belirleyecek olan ve Boğaziçi Yönetim A.Ş takımı ve turnuvaya bu yıl katılan Kiptaş Metrokent arasında oynanan final maçının kazananı sürpriz takım Kiptaş Metrokent olurken, Boğaziçi Yönetim A.Ş turnuvanın 2.'si oldu. Düzenlenen kupa töreninde kupasını AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca'nın elinden alarak büyük bir coşkuyla havaya kaldırırken, 2.'liği yakalayan Boğaziçi Yönetim A.Ş 2.'lik kupasını Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın elinden aldı. G.O.P Taşoluk ve Kiptaş Maltepe arasında oynanan 3.'lük ve 4.'lük maçın da ise 7-3'lük farklı skorla 3.'lüğe layık olan takım G.O.P Taşoluk oldu. Böylelikle turnuvanın 4. sıradaki takımı da Kiptaş Maltepe olarak kayda geçti. 3.'lük kupasını AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Özgürel'in ve 4.'lük kupasını Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın elinden alan takımlar G.O.P Taşoluk ve Kiptaş Maltepe oldu. Dostluk ve kardeşlik duygularının ön planda olduğu turnuvanın en centilmen takımı Kiptaş Mimarsinan olurken, turnuvanın gol kralı ödülü TOKİ İkitelli takımından Tunahan'a, en iyi kaleci ödülü olan Altın Eldiven Kiptaş Silivri 2 takımı kalecisi Naim'e, en iyi taraftar ödülü küçük yaşına rağmen turnuvadaki her müsabakaya gelen Boğaziçi Yönetim A.Ş Halkalı Bölge Müdürü'nün kızı Simay Sezen'e ve en değerli oyuncu ödülü ise Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan A. Kartal'a verildi.

Turnuvanın kupa töreninden önce basın mensupları, bürokratlar ve eski futbolcuların katıldığı şöhretler maçıyla da izleyenlere seyir zevki sunuldu. Kanal D Spor Spikeri Emre Tilev'in sunduğu maçta Galatasaraylı eski futbolculardan Saido ve Saffet Akyüz, yine İstanbul Sporun eski futbolcularından Hamit Keskinoğlu, Ankaragücü'nün eski futbolcusu Hayati Soydaş, İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl, Türkiye Gazetesi muhabiri Ercan Yıldız, Doğan Haber Ajansı kameramanı Serhan Türk gibi isimler yer aldı. Emre Tilev'in zevkli sunumuyla geçen maçta 6-6 beraberlikle tamamlandı.

Turnuva sonunda düzenlenen kupa töreninde AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca turnuvada şampiyon olan takımı tebrik ederek başladığı konuşmasında düzenlenen bu turnuvanın sonucunun bir başarıyla sonuçlanmasının yanı sıra bu turnuvanın asıl amacının komşuluk ve dostluk ilişkilerini güçlendirerek, çalışanlar ve hizmet verilen site sakinleri arasında bir kaynaşma oluşturmak olduğunu söyledi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise bu organizasyondan duyduğu sevinci vurgulayarak düzenlenen turnuvanın kazananın hızlı gelişimiyle birçok ilke imza atan Başakşehir'in dostluğu olduğunu söyleyerek sözü Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan A. Kartal'a verdi. İlhan A. Kartal ise turnuva boyunca katılan tüm personel ve site sakinlerinin her hafta sonu sadece futbol şöleni izlemediklerini, bu organizasyona katılarak komşuluk, dostluk ve sosyal ilişkilerini güçlendirdiklerini dile getirerek, bu tip organizasyonları düzenlemeye devam edecekleri duyurusunda bulundu.

Turnuvada maç arasında düzenlenen horon gösterisiyle tüm izleyiciler turnuva coşkusuna daha da kapılırken, turnuvaya katılan minik izleyiciler ise çocuk oyun grubu ve palyaçolar eşliğinde turnuvanın tadını çıkardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir İstanbul Ak Parti Kiptaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title