Haberler

Bodrum'da Ahmet Aras, Görevi Kocadon'dan Devraldı

MUĞLA'nın Bodrum Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Ahmet Aras, selefi Mehmet Kocadon'dan görevi devraldı.

Yerel seçimlerde Bodrum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ahmet Aras, dün, mazbatasını aldı. Bugün ise görevi devralmak için belediyeye geldi. Daha önce belediyeye gelen Ahmet Aras, kurum bahçesinde Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve eski başkan Mehmet Kocadon'u karşıladı. Belediye çalışanları, partililer ve vatandaşlar devir teslim törenine ilgi gösterdi. Kaymakam Yılmaz, Ahmet Aras ile tanışıklığının 20 yıl öncesine dayandığını belirterek, "Kocadon başkanımızın ilçemize güzel hizmetleri oldu. Hepiniz adına kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte sağlık, mutluluk, huzur diliyorum. Ahmet Aras ile 20 yıl önce Sivas'ın Zara ilçesinde birlikte çalıştık. Kendisi Askerlik Şubesi başkanıydı. Böyle bir arkadaşımızın bu göreve gelmesi, birlikte çalışacak olmamız da beni ayrıca mutlu ediyor. Bodrum Belediye Başkanlığı zor bir görev. İnşallah aklımızın erdiği, gücümüzün yettiğince ona destek olacağız. Amacımız Bodrum'u daha güzel, daha yaşanılır hale getirmek. Başarılar diliyorum. İlçemiz, ülkemiz için seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Bodrum halkına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mehmet Kocadon, "Bodrum'umuz örnek bir yerdir. 2009 yılında Bodrum Belediyesi'ni böyle bir güzellikle teslim aldım. Bugün de aynı şekilde teslim etmenin mutluluğunu, gururunu ve onurunu yaşıyorum" dedi. Kocadon, "Değerli Başkanımın bütün Bodrum'u kucaklamasını, ayrım yapmadan iyi ilişkiler içinde olmasını temenni ediyorum. Biz buradayız. Her zaman Ahmet kardeşimin yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Mehmet Kocadon'un 20 yıl boyunca Bodrum'a değer kattığını belirten Ahmet Aras ise "Bodrum'da hiç kimseyi ötekileştirmeyen, dostluğun ve güvenli bir yaşamın teminatı olan Sayın Mehmet Kocadon'a teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Aras, daha sonra selefi Kocadon'a çiçek takdim etti. Başkan Aras ve beraberindekiler, ardından başkanlık makamına geçti. Burada Mehmet Kocadon, Başkan Aras'a Türk bayrağı rozeti takarak, belediye mührünü teslim etti. Bu sırada Aras'ın yanına giden yaşlı bir vatandaş bir şeyler anlattı. Tam toplu fotoğraf çekimi yapılacağı sırada gerçekleşen bu duruma bazı partililer, tepki gösterdi. Başkan Aras, tepki gösterilmemesini istedi. Vatandaş, Ahmet Aras'a bir şeyler söyledikten sonra bir de başkanla hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra bu kişi, kendisine tepki gösterenlere "Cesur olun cesur" diyerek makamdan ayrıldı.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Kocadon Ahmet Aras Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title