Haberler

BM Daimi Temsilcileri Eyüp'te

Güncelleme:

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Birleşmiş Milletler temsilcilerini ağırladı.

New York BM Bangladeş Büyükelçisi, Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi aynı zamanda BM Genel Kurul Başkan Yardımcısı Dr. A.K Abdul Momen, Birleşmiş Milletler Daimi Gözlemcisi Narinder Kakar, Peace Islands Müdürü Mehmet Kılıç Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'yu makamında ziyaret etti.

Yıllardır ekonomi ve işletme dersleri veren, 2010 yılında da UNICEF Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Dr. Momen, Başkan İsmail Kavuncu gibi beş çocuk sahibi olduğunu belirtirken, dünya üzerinde çocuklar için birçok çalışma yaptığını söyledi. Dr. Momen, Down Sendromlu ve mental gençlerin eğitim gördüğü Şeker Hayat Atölyesi'ni de projesini çok beğendiğini dile getirdi.

Başkan İsmail Kavuncu, Türkiye'deki eğitim projeleri ve çocuklar için yapılan çalışmaları anlattı. Belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Başkan İsmail Kavuncu, görüşme sonrası konuklarına el yapımı çini Eyüp minyatürü hediye etti.

Heyet, daha sonra Başkan Yardımcısı Şengül Kocabaş ile Şeker Hayat Atölyesi'ni ziyaret ederek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çocukların yaptığı ürünleri yakından inceleyen ve çok beğenen heyet, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Şeker Hayat öğrencileri heyete yaptıkları ürünlerden hediye etti. Heyetin son durağı ise Pierre Loti Kahvesi oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Birleşmiş Milletler İsmail Kavuncu New York Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title