Haberler

Birahanede Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Güncelleme:

Bayraklı'da birahaneye gelen kimliği belirsiz bir kişi ile işletme sahibi arasında silahların da kullanıldığı kavga çıktı, 5 yaralı var.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, birahaneye gelen kimliği belirsiz bir kişi ile işletme sahibi arasında silahların da kullanıldığı kavga çıktı. 2'si ağır 3 kişinin yaralandığı olayda, kaçan saldırgan aranıyor.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında, Zeki Yavaş Sokak'taki 136 numaralı yerdeki birahanede meydana geldi. Gece birahaneye gelen kimliği belirsiz bir kişi ile işletme sahibi 57 yaşındaki Muharrem Çetinkaya arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Belindeki tabancayı çıkartan şüpheli, Çetinkaya'ya doğru rastgele ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlar Çetinkaya ile iş yerinde çalışan 29 yaşındaki Aslı Sarı ve müşteri 38 yaşındaki Osman Saklıca'yı da yaraladı. Kanlar içinde 3 kişi yere düşerken, saldırgan kaçtı.

Birahanede bulunanların ihbarı üzerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri geldi. Acil yardım ekipleri yaralılardan Çetinkaya ile Saklıca'yı Ege Üniversitesi, Sarı'yı da Bayraklı Central Hospital Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahale ardından Osman Saklıca ve Aslı Sarı, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sırtından yaralanan Sarı'nın sağlık durumunun iyi olduğu, 4 yerinden yaralanan işletme sahibi Çetinkaya ile karnından yaralanan müşteri Saklıca'nın ise hayati tehlikelerinin bulunduğu bertildi.

Güvenlik güçlerinin çevre güvenliğini alması sonrası polis, olay yerinde incelemede bulundu. Kaçan zanlının kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için araştırmaların sürdüğü, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Çetinkaya Aslı Sarı Bayraklı İzmir Politika Güncel Haberler

Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Akış gözaltına alındı! Polis belediyede arama yapıyor

Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Akış gözaltına alındı! Polis belediyede arama yapıyor

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Bakmadan Geçme

MAYIS AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI! Beş aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisi ne kadar zam alacak? TÜİK MAYIS ENFLASYON ORANI AÇIKLANDI! 2024 Mayıs ayı enflasyon ne kadar, yüzde kaç oldu? 2024 YKS SINAVA GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA! YKS ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı'nın 1 günü hava nasıl olacak? İstanbul'da Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? #128226 ALES 2 NE ZAMAN 2024? #9997 ALES başvuruları ne zaman, hangi tarihte? ALES başvuru ücreti ne kadar? Adana hava durumu | Adana'da bugün hava kaç derece? #127777 LGS SONUÇ HESAPLAMA! #9997 LGS puan hesaplama ekranı 2024: Liselere Geçiş Sınavı puan hesaplama nasıl yapılır? #9999 Nazım Hikmet kimdir, şiirleri neler? Nazım Hikmet ne zaman öldü? Nazım Hikmet neden Rusya'ya gitti? #128226 LGS taban puanları ne zaman açıklanacak? 2024 LGS yüzdelik dilimleri ve puanları ne zaman belli olur? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? 2024 PARİS OLİMPİYATLARI NE ZAMAN? Paris Olimpiyatları hangi ay, hangi tarihte? Pınar Eliçe kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Pınar Eliçe kaç yaşında, nereli? Pınar Eliçe biyografisi! Mayıs ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? Mayıs ayı enflasyonu kaç oldu? DEM Partili Mehmet Sıddık Akış gözaltına mı alındı? Hakkari Belediyesi Eş Başkanı neden gözaltında, ne oldu, olay ne? Mehmet Sıddık Akış kimdir? Mehmet Sıddık Akış kaç yaşında, hangi partiden?
Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title