Haberler

Bir Başka Güzeldir Yolda Şarkıları Söylemek

Güncelleme:

YOLDA üçüncü albümünü kaydetmeye başladı ve neredeyse bitirdi.

İstanbul, 11 Mayıs Cumartesi – Ücretsiz paylaşıma sundukları ilk iki albümleri çabucak dinleyicilerinin diline dolandıktan sonra, YOLDA üçüncü albümünü kaydetmeye başladı ve neredeyse bitirdi. 11 Mayıs Cumartesi gecesi Favela isimli mekanda eski ve yeni şarkılarından oluşan bir çalma listesi ile takipçilerinin karşısına çıkacak olan grup, şarkılarında denizden, hayatlarına giren kedilerden ve bir yağmur sonrası kendini gösteren gökkuşağı altında yaşanan aşklardan bahsedecek ve dinleyicilerini uzun bir yolculuğa çıkaracak. Özel bir kutlama kapsamında gerçekleşecek olan YOLDA konserinde kapı açılışı 21:00. Etkinlikte sahne alacak diğer gruplar ise şöyle; Yunanistan'ın Selanik şehrinin en iyi roots, reggae ve ska grubu olarak nitelendirilen ONE dropp FORWARD, hırçın Karadeniz müziğini reggae, ska formları ile yoğuran akıl almaz enerjisi ile ENTU ve İstanbul'da yaşayan Afrikalı müzisyen "Kongo Aslanı" lakaplı ENZO IKAH. Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. No:17/A Kat:3 Beyoğlu, İstanbul adresinde bulunan Favela İstanbul'da gerçekleşecek etkinlikte bilet fiyatları kapıda 30 TL, öğrenciler için ise 25 TL olacak.

Tarih: 11 Mayıs 2013, Cumartesi

Yer: Favela İstanbul

Kapı açılışı: 21:00 / 05:00

Biletler: 30 TL Ayakta / 25 TL Öğrenci (Kapıda ve biletix.com adresinden temin edilebilir)

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. No:17/A Kat:3 Beyoğlu, İstanbul

YOLDA

2009 Yılında ev stüdyolarında kaydettikleri İlk albümleri Orman Cini ile isimlerini duyuran grup 2011 yılnda yine kendi ev stüdyosundan çıkan Deniz albümünü dinleyicileri ile paylaştı. Her iki albümü de ücretsiz indirilebilir şekilde internet sayfalarında yayınladıktan kısa zaman sonra şarkıları dillere dolanmaya başlamıştı bile. Şarkılarında denizden, hayatlarına giren kedilerden ve bir yağmur sonrası kendini gösteren gökkuşağı altında yaşanan aşklardan bahseden YOLDA, dinleyicilerini farklı diyarlarda geçen hikayelerine konuk ediyor. Kimi zaman Karayiplerde reggae, ska nağmeleri ile salınırken bir başka hikayede Balkanlarda rakınızı yudumlayabilirsiniz. Doğuya doğru giderken bir de bakarsınız ki kendinizi okyanusun öbür tarafında bulmuşsunuz. Sahnede çok uluslu konuklarını ağırlamayı seven grup, performanslarında dinleyicileri ile oldukça samimi bir ilişki kuruyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atıf Yılmaz İstanbul Beyoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title