Haberler

Beton Orman 5.Yıl Partisi

Güncelleme:

Beton Orman, kuruluşunun 5. yılını büyük bir parti ile kutluyor.

"Ayağımda zincirler yok ama yine de özgür değilim" diyor ve soruyor Bob Marley bir zamanlar yaşadığı hayatı anlattığı Concrete Jungle şarkısında: "Beton ormanı, bana verecek neyin var?"

İstanbul, 11 Mayıs Cumartesi: Şehrin beton yüzeyleri arasında reggae, dub, ska gibi alt kültür müziklerinin nefes alabileceği alanlar yaratmak amacıyla 2008 yılından beri çalışmalarını sürdüren Beton Orman, kuruluşunun 5. yılını büyük bir parti ile kutluyor. 11 Mayıs Cumartesi Favela İstanbul adlı mekanda gerçekleşecek Beton Orman 5.Yıl Partisi'nde sahnede birbirinden iyi performanslar var. Sahnedeki gruplar şöyle: Yunanistan'ın Selanik şehrinin en iyi roots, reggae ve ska grubu olarak nitelendirilen ONE dropp FORWARD, hırçın Karadeniz müziğini reggae, ska formları ile yoğuran akıl almaz enerjisi ile ENTU, şarkılarında denizden, hayatlarına giren kedilerden ve bir yağmur sonrası kendini gösteren gökkuşağı altında yaşanan aşklardan bahseden, 3. albümlerini serbest paylaşıma sunma hazırlığında olan YOLDA ve İstanbul'da yaşayan Afrikalı müzisyen "Kongo Aslanı" lâkaplı ENZO IKAH. 21:00 itibariyle kapıların açılacağı etkinlikte ayrıca sahne geçişleri sırasında kısa şovları ile bu festival tadındaki partinin kesintisiz olarak sürmesini sağlayacak sürpriz Mc, Dj ve Vj performansları var.

11 Mayıs Cumartesi 21:00-05:00 saatleri arasında birbirinden güzel dört önemli grubun konseri ve sürpriz performansların sergileneceği mini bir müzik festivali etkisi yaratacak partinin bilet fiyatları Kapıda 30 TL, Öğrenciler için ise 25 TL olacak.

-Gruplar-

ONE dropp FORWARD (Selanik)

ENTU

YOLDA

ENZO IKAH

-Dj/Selector & Mc-

INDIGO (İzmir)

JOJO & THE-PROF

MERT CANKA

LOS GOPUYOS by. FRO'N'BRO

Ve sürpriz konuklar...

Tarih: 11 Mayıs 2013, Cumartesi

Yer: Favela İstanbul

Kapı açılışı: 21:00 / 05:00

Biletler: 30 TL Ayakta / 25 TL Öğrenci (Kapıda ve Biletix gişelerinden temin edilebilir)

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. No:17/A Kat:3 Beyoğlu, İstanbul (Ağa Camii Sokağı-Eski İstanbul Live)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bob Marley İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title